⚽ SL 25/26 H:3 | Kayserispor 0-4 Galatasaray | MS | 24 Ağustos

Ben pek beğenmedim takımı, belki yine ligde şampiyon oluruz ama bu oyun bana şampiyonlar ligi için kesinlikle güven vermiyor. Birde dikkatinizi çekti mi bilmiyorum Osimhen sürekli ofsaytta kalıyor pozisyonlarda

Profesor Tolunak Kafkas'a bos yorumlari icin tesekkur ederiz.

İlk yarı itibariyle Günay maçın adamı, şansını çok iyi kullanıyor. Yalnızca yan top ortalara çalışmalı, tek eksik o.

Kayseri'den kornerleri atan Benes harika duran top kullanıyor. Bu teknikle nasıl düşmüş burlara hayret.

Bir de Gökhan Sazdağı harika toplar atıyor. Fener'e karşı yaptığı müthiş asistler şans değilmiş. Adam topa kordinat giriyor. Sağ açık adama Hagi pasları attı üç kere nefisti. Defansta da fena değil. Bence acilen alınmalı.

Nellson iyi kötü rotasyondu gitti, mertens ve demirbay gitti alternatiflerdi yerlerine adam almadın, yarın barış da gidecek.

Takımda sağ bek yok, 2 tane kanat kaldı ( yunus sane ) stoper yedeği yok, ortasaha yedeği yok. Derinlik berbat durumda
Geçen yıl hiçbiri rotasyonda değildi. Nelsson zaten kiralanmıştı, Onun kadar rotasyonu Arda da yapar. Demirbay zaten oynamadı sayılır. Mertens bir gerçekten rotasyondu. Onun yerine de as takıma Sane geldi. Bence gayet iyi bir revize…

Ben geçen yıldan daha derin kadromuz olduğunu düşünüyorum. Geçen yıl kayseri maçı yedek kulübesi: Günay, Eyüp, Berkan, Jelert, Nelsson, Gökdeniz, Batshuayi, Berat, Efe, Metehan..

Bu maç: Jankat, Metehan, Icardi, Berkan, Ahmed, Zaniolo, Kaan Ayhan, Jelert, Kazımcan, Arda..

Üstelik Barış ve Lemina yok. Her türlü şimdi daha derin yedek kulübesi, daha transfer dönemi içindeyiz de en az 2-3 takviye gelecek. Dolayısıyla bence abartıyorsunuz

Geri
Üst Alt