⚽ SL 25/26 H:3 | Kayserispor - Galatasaray | 21:30 | 24 Ağustos

Rahat kazanmamız lazım çok kötüler şimdilik
Dün izledin mi Kayseri'yi Skenderbei?

Yine de oyuncu kalitesi bir Anadolu takımı için gayet iyi ve Gisdol gibi bir hocaya sahipler.

Konsantrasyon kaybı yaşadığımız anda cezayı kesebilirler. Temkinli olmak lazım.

Ligin çetin deplasmanlarından biri bu sene.

Dün izledin mi Kayseri'yi Skenderbei?

Yine de oyuncu kalitesi bir Anadolu takımı için gayet iyi ve Gisdol gibi bir hocaya sahipler.

Konsantrasyon kaybı yaşadığımız anda cezayı kesebilirler. Temkinli olmak lazım.

Ligin çetin deplasmanlarından biri bu sene.
izledim hucum da defans da oturmamış daha.Başak'ın rezil hocası sayesinde geriyi bomboş bırakmalarına rağmen yoktan bir gol attılar.Bloklar arası bomboş opoku bile hat olmadığı için 50 tane hat kıran pas attı herhalde , derinde falan savunuyorlar ama merkez yok yani araları tutamadılar hiç.Golü yiyince de geriyi boşaltıp hucum yapmaya çalıştılar ama geçiş yediler sürekli , başak hiç değerlendiremedi bunları.Şuanlık öyle geçen seneki gibi akıllı hücum yapmıyorlar ama zamanla düzelebilirler tabii hoca ve kadroda var potansiyel

Osimhen 'in artık ilk 11 'e gelmesi gerekiyor. Asıl mesele Osimhen geldikten sonra bu kadrodan kim kesilecek? Bence en yakın aday Lemina ve Yunus ikilisi. Ya Lemina 'nın kesilip Yunus 'un merkeze geldiği ya da Yunus 'un kesilip geçen seneden alışık olduğumuz 4-3-3 düzeninde devam edeceğiz

Günay
Sallai-Davinson-Abdülkerim-Eren
Torreira-Sara
Sane-Yunus-Barış
Osimhen

Günay
Lemina
Torreira-Sara
Sane-Osimhen-Barış

Markus Gisdol bir şeyler yapmak isteyecektir de kadro çok zayıf. En son merkez ortasaha Laszlo Benes transferiyle biraz güçlendirmişler ortasahayı da nafile.

Rahat geçeriz.

Murat Saylak olmayinca rakip analizi yapamiyorum , yok mu 11 salacak adam

İlk 2 lig maçında gördüğüm kadarıyla birçok oyuncumuz lig macerasında hazır durumda. Sadece göze batan 3 oyuncumuz var Lemina, Yunus ve Sane. Osimhen eklenene kadar Barış 'ı forvette kullandık artık Osimhen 'in ilk 11 yazıldığı maçlara geliyoruz. Bu durumda kadrodan kim kesilecek onu merak ediyorum.

Geçen senenin sonundan alışık olduğumuz Lemina & Torreira ve Sara üçlüsüyle başarıyı yakaladığımız 4-2-3-1 düzeninin başarı geldiği sürece devam edeceğine inanıyorum.

Günay
Torreira-Lemina
Sane-Sara-Barış
Osimhen

Icardi-Yunus-Jakobs-Zaniolo-Kaan Gibi oyuncular da oyuna dahil olacak oyuncularımız

Geri
Üst Alt