SL 25/26 H:30 | Fenerbahçe 2-2 Rizespor | MS | 17 Nisan | beIN Sports 1

bu maç zerre umurumda değil. yarın bizim nasıl top oynayacağımızı merak ediyorum. bugün rize kazansa bile biz kocaeli maçı gibi oynarsak haftaya feneri de yenemeyiz, sonra samsunu da.

Dursun gibi, simitçi gibi adamlar olduğu sürece fb maçınada yasin kol denen onun bunun evladını verirler. En ufak çekinceleri yok çünkü, okan hocamızda halen türk hakemlerini övüyor. Çoktan yabancı var için baskı yapmalıydık, derbiyede dünyaca ünlü yabancı hakem ekibi istemeliyiz ama nerde kimsenin umrunda değil.

Bu mac oynandigi sirada Metal Gear Solid: Snake Eater Remake'i oynayacagim.

Bu mac oynandigi sirada Metal Gear Solid: Snake Eater Remake'i oynayacagim.

rize atarsa seni tagleyip böyle maçı açtırırız heis o zmn

1776426724232.webp

7 sarı kart sınırında topçuları var. Kağıt üstünde sert geçmesi muhtemel ama, hakem farkını gösterecektir. Talisca ligde çok fark yaratıyor. İnatla boş şut pozisyonu açıyorlar, anlayamadım.

Akşam sert 1-2 farklı 1-2 cezalı fb galibiyetine dahi okum

Burak kadar olamıyorlar sünepe herifler! Silahlamı tehdit ediyor bunları mafya bozuntusu? Bu kadar korkaklık nedir arkadaş, şampiyonluğumu sattınız ne yaptınız? Çıkın dalkavuk denen hakemin günlüğünü paylaşın 2 kelam edin, bizim ve ts'nin nizami gollerini iptal etti deyin. Bjk maçında verilen penaltıyı resmi siteden paylaşmadık onlar olsa yer yerinden oynardı. Nereye varacak bu işin sonu bilmiyorum.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

içerde kocaeliyi yenemeyen şampiyon olmasın
sonuncuya yenilen şampiyon olmasın
gençlerbirliğinden 4 yiyen şampiyon olmasın

ula kim şampiyon olacak

Geri
Üst Alt