- 6 Eylül 2014
- 94.146
- 64.931
- 4.608
Rize tek farklı yenilsin raziyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç sonu burda olRize nin fenerden puan aldığı nerede görülmüş. Boşa takip etmeye gerek yok biz kendi işimize bakalım.
5-2Gecen sene Rize 0-2 öne gecip 3-2 yenilmisti galiba. Geciniz yav, izlemeye degmez.
Ayni beklentideyim. Ikinci sari kart kismini anlamadim ama5-0 5-1 gibi rahat galibiyet bekliyorum. Sadece Kerem ve Genduzi ilk yarıda sarı görürlerse ikinci sarıyı kovalarlar
Rize birde Fener'in arka bahçesi. Seve seve verirler Fener'eTotem ne yapiyorum fener net 5:0 alir bu maci cünkü adamlar bir ihtimal bu is averaja kalirsa o sekilde sampiyon oluruz hesabina girmistir bile, biz hala kabiz futbol oyniyalim.
Bunlar 1 sarı görürse derbide cezalı olurlar.Ayni beklentideyim. Ikinci sari kart kismini anlamadim ama
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yürürlüğe konulan profesyonel futbol disiplin talimatlarına göre, standart bir oyun içi ihlali neticesinde lig maçında kırmızı kart gören bir futbolcunun, Türkiye Kupası müsabakalarında forma giymesinin önünde hukuki bir engel bulunmamaktadır. Bu durumun temel dayanağı, lig ve kupa organizasyonlarının hukuki statü bakımından birbirinden bağımsız birer "disiplin havuzu" olarak kabul edilmesidir; dolayısıyla ligde alınan 1 veya 2 maçlık tipik kırmızı kart cezaları, infaz edilmek üzere sadece bir sonraki lig haftasına devredilmekte, araya giren kupa maçlarını etkilememektedir.Bunlar 1 sarı görürse derbide cezalı olurlar.
İkinci sarıdan kırmızıyla cezayı kupa maçına çekerler