SL 25/26 H:30 | Fenerbahçe 2-2 Rizespor | MS | 17 Nisan | beIN Sports 1

Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini düşünüyorum hissim var

Hani skriniar sakatti adamlarin hayati yalan

7-8:0 olur zaten

Totem ne yapiyorum fener net 5:0 alir bu maci cünkü adamlar bir ihtimal bu is averaja kalirsa o sekilde sampiyon oluruz hesabina girmistir bile, biz hala kabiz futbol oyniyalim.

Bu arada 4000. mesajimda güzelce bir beddua edim: Guendouzi'in sari kart degilde, sakatligi olurda çikip bi 3 ay sakat oldugu maç olur insallah. Üzerinede Skrniar ve Talisca'dan kendilerine kötü haber gelmesi dilegiyle. Yok, kari istemiyorum bu yeter.

Bunlar 1 sarı görürse derbide cezalı olurlar.
İkinci sarıdan kırmızıyla cezayı kupa maçına çekerler
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yürürlüğe konulan profesyonel futbol disiplin talimatlarına göre, standart bir oyun içi ihlali neticesinde lig maçında kırmızı kart gören bir futbolcunun, Türkiye Kupası müsabakalarında forma giymesinin önünde hukuki bir engel bulunmamaktadır. Bu durumun temel dayanağı, lig ve kupa organizasyonlarının hukuki statü bakımından birbirinden bağımsız birer "disiplin havuzu" olarak kabul edilmesidir; dolayısıyla ligde alınan 1 veya 2 maçlık tipik kırmızı kart cezaları, infaz edilmek üzere sadece bir sonraki lig haftasına devredilmekte, araya giren kupa maçlarını etkilememektedir.

Geri
Üst Alt