SL 25/26 H:30 | Fenerbahçe 2-2 Rizespor | MS | 17 Nisan | beIN Sports 1

izlemedim maçı

90da baktım sövdüm sövdüm. eve geldim aman allahım ne göreyim.

yüce rabbim senin adaletin çok büyük
Sanırım 2-1 olunca herkes kapatmıştı maçı. Ben de izlemiyordum foruma girdim biraz deşarj olayım diye baktım 2*2 falan yazdılar, goool yazanlar var. Bizim grup var whatsappta oraya bi yazdım lan dedim galiba 2-2 oldu dedim. Ondan sonra açtı millet maçı. Çok güzel oldu ya. Hala inanamıyorum şu maçın 2-2 bittiğine. Herifler harbi loser

kocaeliyi yensek diye üzülüyorsunuz ama kocaeli o maçta 3 puanı kaçırdı direkten dönmese şuan daha kötü durumdaydık devam yarın yenelim
O macin okumasi sara nin aptalca kaçırdığı gol ve sonrasidir cok net ,boş kaleye topu soksa orada mac bitecekti neyse herseyde bir hayır vardır diyelim

2-1'den sonra kim hatırlamıyorum biri "2-2 olsun son dakikada" gibi bişi yazmıştı buraya. İçimden "yok artık, ömrümüzde anca bir kere olurdu en fazla, o da oldu" diye geçirdim. Nasıl aynı sezon 2 kere yaşadılar bunu ya...

2-2den sonra kendini kaybettim ney yaşadın lan biz? Gidin yatın kalkın Allah'a şükredin namazınızı orucunuzu aksatmayın bu yaşananları ilahi adaletten başka bir şeyle açıklayamazsınız. Yarın kazanırsak bu iş biter Allahın izniyle
Allah'ım bu haramzadeleri neden sevindiriyorsun derken baaammmm. Sanki dur en son yapalımda daha eğlenceli olur der gibi bisey oldu

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Akşam nöbetden çıktım şimdi acil resmen üzerimden tır gibi geçti yani biraz da geç kaldım ama Fenerbahçe haberi ya kaymaklı kadayıf gibi geldi şimdi
Ulan geri zekalı hem de son dakikada 90 + 9’da yemişler ya of of of of bu maçın özeti ne izlenir şimdi

bir sezonda 100 kere ölmezsin be

bir de o kadar hakem desteğiyle kaç penaltı kaç kırmızı kartla buraya kadar geldiler.

demek ki hakemler adaletli olsa 10. bile olamaz bu ezikler

Ev sahibi geri dusunce bu kadar cok penaltı ve kirmizi kart kazanan takim avrupa tarihinde varmidir acaba ciddi merak ediyorum !

Geri
Üst Alt