Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.693
- 1.512
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ALLAH BUNLARI SEVMIYOR. Yine bize küfür ederien yedilerSonunda lider oldular.
Sanırım 2-1 olunca herkes kapatmıştı maçı. Ben de izlemiyordum foruma girdim biraz deşarj olayım diye baktım 2*2 falan yazdılar, goool yazanlar var. Bizim grup var whatsappta oraya bi yazdım lan dedim galiba 2-2 oldu dedim. Ondan sonra açtı millet maçı. Çok güzel oldu ya. Hala inanamıyorum şu maçın 2-2 bittiğine. Herifler harbi loserizlemedim maçı
90da baktım sövdüm sövdüm. eve geldim aman allahım ne göreyim.
yüce rabbim senin adaletin çok büyük
O macin okumasi sara nin aptalca kaçırdığı gol ve sonrasidir cok net ,boş kaleye topu soksa orada mac bitecekti neyse herseyde bir hayır vardır diyelimkocaeliyi yensek diye üzülüyorsunuz ama kocaeli o maçta 3 puanı kaçırdı direkten dönmese şuan daha kötü durumdaydık devam yarın yenelim
Allah'ım bu haramzadeleri neden sevindiriyorsun derken baaammmm. Sanki dur en son yapalımda daha eğlenceli olur der gibi bisey oldu2-2den sonra kendini kaybettim ney yaşadın lan biz? Gidin yatın kalkın Allah'a şükredin namazınızı orucunuzu aksatmayın bu yaşananları ilahi adaletten başka bir şeyle açıklayamazsınız. Yarın kazanırsak bu iş biter Allahın izniyle
Okan hocamın 8 ay peşinden koştuğu edersonEderson Malı hahaha kel bu salağa çok bile dayanmıştı.
Fenerliler demliğin üzerine oturmuştur şimdiZevkten çay koydum