⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

Fb 0-0 iken penaltı kırmızı ile maçı kopartıyorlar sen öndeyken bile maçı bir şekilde ortaya getiriyorlar. Takım uçup kaçmıyor eyvallah ama hakikaten böyle ortamda kolay değil sürekli diken üstünde oynuyoruz maçları.
Seneye ona göre yapilanma lazim reis.

Fenerli şişko sakallı dönerci eskisi sen tam bir orman evladısın. Hiç mi ananı sevmiyorsun be adam

Bu saçma pasif ofsayt sadece bize yapılıyor
bir de aptal saptal uyduruk pozisyonlar
şerefsizlere gel de sövme

Puan farkini aciyoruz tekrar ama sinir stresle mac sonu izliyorum rahatlamiyor kafam.

Nasil is bu arkadas.

O konu yoruma girebilir diyorum. Ama yoruma girmeyecek tek bir kisim var, Yunus'un ofsaytta olmamasi.
Yoruma girmez kardesim. Öyle dedikleri icin nizami golünü iptal edebiliyorlar. Bu pozisyon yoruma girmez. Adamlar baska yere öne hareketleniyor top gerilerinde kaliyor ve hedefe gidiyor. Ölsen ofsayt olmaz.

Halen sinirim geçmedi 0-3 olacak maç zora sokularak 1-2'ye getiriliyor yeter lan yeter

FB'ye BJK maçında son dakika penaltısını veren VAR ile bugünkü VAR aynı diye bir şey duydum, bilenler bi teyit eder mi...

Yoruma girmez kardesim. Öyle dedikleri icin nizami golünü iptal edebiliyorlar. Bu pozisyon yoruma girmez. Adamlar baska yere öne hareketleniyor top gerilerinde kaliyor ve hedefe gidiyor. Ölsen ofsayt olmaz.
Ya bana sorarsan ofsayt degil. Baskasi aktif alan diyebilir. Yorum budur.

Ama Yunus OFSAYT DEGIL. Bu kadar. Gerisini konusmaya bile gerek yok.

Bu arada buradaki çoğu kişi gibi bu takimi her şeyinin önüne koyan hatta kaybettiginde üzüntüden uyuyamayan bütün haftası kötü geçen,sagligina bile etki eden bir rtasiniz olarak şunu söylemek isterim ki çok da bu kadar kendinizi pek yipratmaniza gerek yok yani fbli olduğunuzu düşünün 12 sene şampiyonluk bekleyeceksiniz 20 sene cl üstüne 3 senedir deli para harcarken bir de ölüm kalım maclarinda son dk travması yaşıyorsunuz yani inanın hayatınız çok daha kötü olurdu , hatta bizim bugünkü ikina sikina aldığımız maç gibi bir maçı dün almak için kaseyi bile çizdirmeye ok olacak en az 5-6 milyon fbli insan bile vardır biraz da o açıdan bakıp çok da sinir,strese girmeye gerek yok.Osimhen de dönecek bakacağız artık önümüzdeki maçlara belki de takım onunla beraber fb maçından sonraki 3 maçı alır zorlanmadan

Ya bana sorarsan ofsayt degil. Baskasi aktif alan diyebilir. Yorum budur.

Ama Yunus OFSAYT DEGIL. Bu kadar. Gerisini konusmaya bile gerek yok.
Aktif alanda da değil. Futbol böyle bir şey değil abi, her golden sonra böyle mikrocerrahi olur mu. Anasını bellediniz futbolun şu şerefsizleri şampiyon yapmak için.

Lan var gelmeden daha iyiydi vardan sonra daha da kötü oldu Allah bildiği gibi yapsın ne diyim

Geri
Üst Alt