Sedat Ceylan
Parçalı Üye
- 7 Kasım 2009
- 3.987
- 1.096
- 2.223
cok stresse girdim ikinci yari gol den sonra… pfff. Dakikalar gecmek biliyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye ona göre yapilanma lazim reis.Fb 0-0 iken penaltı kırmızı ile maçı kopartıyorlar sen öndeyken bile maçı bir şekilde ortaya getiriyorlar. Takım uçup kaçmıyor eyvallah ama hakikaten böyle ortamda kolay değil sürekli diken üstünde oynuyoruz maçları.
Pozisyonda degiller iste, kendileride biliyor öyle oldugun islerine geldigi gibi uyduruyorlar.Ve top yunusun önünden gecmiyorki
O konu yoruma girebilir diyorum. Ama yoruma girmeyecek tek bir kisim var, Yunus'un ofsaytta olmamasi.Aktif alan arkalarinda kaliyor. Sallai saneyi hedfliyor ve top dogrudan ona gidiyor. Iki oyuncuda aktif alanda degil, dedigim gibi aktif alan gerilerinde kaliyor.
Hakaret etmissindir.Okan buruk sayfasından atılmışım.
Hakaret etmissindir.
Bu saçma pasif ofsayt sadece bize yapılıyor
bir de aptal saptal uyduruk pozisyonlar
şerefsizlere gel de sövme
Hakarete yakin bir tabir olmus acikcasi.Hakaret etsem ban yerim zaten.
Hoca değil dedim.
Yoruma girmez kardesim. Öyle dedikleri icin nizami golünü iptal edebiliyorlar. Bu pozisyon yoruma girmez. Adamlar baska yere öne hareketleniyor top gerilerinde kaliyor ve hedefe gidiyor. Ölsen ofsayt olmaz.O konu yoruma girebilir diyorum. Ama yoruma girmeyecek tek bir kisim var, Yunus'un ofsaytta olmamasi.
Ya bana sorarsan ofsayt degil. Baskasi aktif alan diyebilir. Yorum budur.Yoruma girmez kardesim. Öyle dedikleri icin nizami golünü iptal edebiliyorlar. Bu pozisyon yoruma girmez. Adamlar baska yere öne hareketleniyor top gerilerinde kaliyor ve hedefe gidiyor. Ölsen ofsayt olmaz.
Aktif alanda da değil. Futbol böyle bir şey değil abi, her golden sonra böyle mikrocerrahi olur mu. Anasını bellediniz futbolun şu şerefsizleri şampiyon yapmak için.Ya bana sorarsan ofsayt degil. Baskasi aktif alan diyebilir. Yorum budur.
Ama Yunus OFSAYT DEGIL. Bu kadar. Gerisini konusmaya bile gerek yok.