⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

Gençlerde zenci kanatlar varsa vinicius junior kesilmelerini hayal edebiliyorum yaptığımız top kayıplarında

Uğurcan
Boey - Sanchez - Apokerim - Eren
Torreira - Lemina
Sane - İlkay - Barış
İcardi

ilk 11'miz bu olur gibi.

gençlerbirliği volkan ile ilk maçta bize karşı sadece %28 topa sahip olarak 4 tane %100 pozisyon, 1.88 xG üretmişler hem de dk 60 da kırmızı görmelerine rağmen, 10 kişiyken gol attılar baskı kurdular, geçişi iyi yapıyorlar,puan kaybı gelirse şaşırmam

gençlerbirliği volkan ile ilk maçta bize karşı sadece %28 topa sahip olarak 4 tane %100 pozisyon, 1.88 xG üretmişler hem de dk 60 da kırmızı görmelerine rağmen, 10 kişiyken gol attılar baskı kurdular, geçişi iyi yapıyorlar,puan kaybı gelirse şaşırmam
Ağzımıza sçtın

Bu ayı Selçuk'tan daha tecrübeli bir td olduğu için bunun Okan'ı daha kolay mat etme ihtimali hiç de düşük değil maalesef.
ilk maçta zaten 1.88xg üretmişler, 4 tane net pozisyon ve sadece %28 topa sahip olarak, tam kapan-çık oynamışlar ve etkili oldular dün gibi hatırlıyorum maçı dk 60 kırmızı kart görmelerine rağmen 2inci golü atıp baskı kurmuş pozisyon kaçımışlardı, son başak maçında defansları berbatmış, belki defansları yine kötü olursa, nispeten kolay kazanırız

hne olursa olsun döve döve kazanmamız şart yenecez Allahın izniyle

biraz önce gençlerbirliğinin son 3 maç özetini izledim, geçişleri iyi yapıyorlar ama defansları da baya kötü bence

Geri
Üst Alt