Ulaş Anli
Parçalı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 4.281
- 1.349
- 1.723
Arenada görürsün toplayıp toplamadığını kim daha istekli oynuyor ya da oynamıyorYok toplamadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arenada görürsün toplayıp toplamadığını kim daha istekli oynuyor ya da oynamıyorYok toplamadı.
Forumun yarısı banlanmış ondan oGünleri boşver benim yazdığım mesaj saatlerdir orda kalmış kafa dagitayim diye film izledim film bitti bir gireyim dedim yazan eden var mı zink kendi mesajımla karşılaştım aynada kendine bakan joker gibi hissediyorum

Usta bunun muhabbeti neydi?
Dursun Özbek tuvalette söyledi usta.Tahmin mi duyum mu kolpa mı
Edit Bilgymiş.Okan hocanın Galatasaray serüveni sona erdi. Lig bitince eğer avrupada bir kulüp bulamazsa ailem ile vakit geçirmek istiyorum 1-2 sezon dinlenmek istiyorum diyerek görevi bırakacak. Normalde gönderilecek ama 4 yıllık imajı açısından kendisinden bırakması isteniyor. İnş gider ayak şampiyonluğu vermez
Millet olarak duygusal insanlarız. Anlık olarak şampiyonluk coşkusu ile kararlar değişebilir elbette. Biz dördüncü şampiyonluğu alalım gerisi sezon sonu belli olur. Hoca gidecekse de şu malum camiayı sevindirmeden gitsin.Böyle bir durumu, kararı alacak kişinin kendisi bile bilmiyordur gün itibariyle. Sezon sonu şampiyon olunur, tüm hava değişir, tüm kararlar değişir. Kim diyorsa boş yapmış bence. 4 sene üst üste şampiyon olunduktan sonra, 5.seneyi kovalayıp belki de bir daha 40 50 yıl kimsenin kıramayacağı rekoru kırmayı denemek isteyecektir. Bu çok açık.
Yazdık Gençler 0-GS:3Buraya da yazın puan kaybını. Volkanın tüm hazırlıklarını haftalardır bize karşı yaptığını düşünüyorum.
bu yıl çok iniş çıkışlı oldu, frankfurttan 5 yedik gittik liverpoolu yendik, mal mal maçlarda takıldık gittik juventusu osurttuk falanolan oldu. geçmişe bir set çekip, mevcut durumda hala daha büyük avantajlı olduğumuzu unutmadan devam etmeliyiz.
* hala 2 puan öndeyiz.
* şampiyonluktaki en büyük ve tek direkt rakibimiz bize gelecek.
* ilk maçı onlarla deplasmanda berabere bitirdik. ikili averajı alma konusunda da avantaj bizde.
* iş genel averaja kalırsa, orada da avantaj net olarak bizde.
* sakatlarımız iyileşti. cezalı oyuncumuz yok. sarı kart sınırında bile bir oyuncumuz var.
* rakibimizin en önemli oyuncuları sakatlık sorunu yaşıyor ve neredeyse tüm önemli oyuncuları sarı kart sınırında bulunuyor.
* oyun olarak düşüşte olsak da, rakibimizin oyununda da bir şey yok. her an her yerde puan bırakmaya aday bir takım görüntüsündeler.
bunların hepsi realite. buradan şampiyonluğu verirse gs verir. tüm ipler, tüm koşullar gs'ın elinde.
kocaeli maçındaki pisliği, bu ve fb maçlarından gelecek bir 2/2 temizler. 2/2 de şampiyon yapar. iç saha antalya maçında tur attırır.
Yemin ederim biraz da olsa içime su serpttin. Teşekkürler.olan oldu. geçmişe bir set çekip, mevcut durumda hala daha büyük avantajlı olduğumuzu unutmadan devam etmeliyiz.
* hala 2 puan öndeyiz.
* şampiyonluktaki en büyük ve tek direkt rakibimiz bize gelecek.
* ilk maçı onlarla deplasmanda berabere bitirdik. ikili averajı alma konusunda da avantaj bizde.
* iş genel averaja kalırsa, orada da avantaj net olarak bizde.
* sakatlarımız iyileşti. cezalı oyuncumuz yok. sarı kart sınırında bile bir oyuncumuz var.
* rakibimizin en önemli oyuncuları sakatlık sorunu yaşıyor ve neredeyse tüm önemli oyuncuları sarı kart sınırında bulunuyor.
* oyun olarak düşüşte olsak da, rakibimizin oyununda da bir şey yok. her an her yerde puan bırakmaya aday bir takım görüntüsündeler.
bunların hepsi realite. buradan şampiyonluğu verirse gs verir. tüm ipler, tüm koşullar gs'ın elinde.
kocaeli maçındaki pisliği, bu ve fb maçlarından gelecek bir 2/2 temizler. 2/2 de şampiyon yapar. iç saha antalya maçında tur attırır.
alanyaya 5-0 yenilen takimi evde yenemedik7 maçtır gol atamayan takımı yenermiyiz diye düşünüyoruz te allam
7 maçtır gol atamayan takımı yenermiyiz diye düşünüyoruz te allam
Hepsine mi yenilecegiz lan. Sezon şampiyon olalım bitsinalanyaya 5-0 yenilen takimi evde yenemedik
Bize herkes Madrid zaten bu oyunlaA.madrid maçı kadar zor geçecek.