⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

Sezonun değil gelecek 3 yılın en kritik maçı bu maç

herkes bu maçı şampiyonluk maçı olarak görüyor ama ben öyle düşünmüyorum bu maçı kaybedip şampiyon olamazsak takım dağılma moduna girer . Hoca yönetim takımın yarısı gider

Şampiyonlar ligine gidemezsek seneye ve bir sonraki sene için maddi anlamda çok zorlanacağız. bu süreçte rakiplerinde güçleneceğini hesaba katalım.

bir de işin aksi sezonu 3. tamamlamakta var işin can sıkıcı tarafı da bu ihtimal de var üzülerek söylüyoruz

Umarım bu senaryolar gerçekleşmez ve biz sene sonu 4 sene üst üste şampiyon olarak tamamlarız

ha bir de ne olursa olsun sene sonu okan ile yolları ayırırım yeter

Her maçımız artık zor, takım bizi bu hale getirdi. Hiç bir maç kolay olmayacak. Fneri içerde yensek bile ertesi hafta samsun maçının garantisi yok. Ne diyim. 11 gün sonra her şey az çok belli olur, göreceğiz.

7 maçtır gol atamayan ve son 9 maçta galibiyet alamayan bir takım ile oynayacağız. Şöyle bir ekipten çekiniyoruz ve bir de şampiyonluk hayali kuruyoruz olaya bak. Bu maçın kafadan 0-4 bitmesi lazım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ve volkan geldiğinden beri açtım baktım, 5 maçtır maç başı 2 xG vermişler, 3 küsür maç başı net pozisyon ve maç başı 30 küsür kere rakibine ceza sahası için buluşturmuşlar, son 3 maçlarının özetini izledim rezalet defansları var ilk yarıdan fişi çekmemiz lazım normal şartlar altında

Umurumuzda değilmiş gibi takılıyoruz

Çaktırmadan ürkütmeden kışkırtmadan yenip geçmek lazım

.

Ekli dosyalar

• IMG_0126.webp
    IMG_0126.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 4
7 maçtır gol atamayan ve son 9 maçta galibiyet alamayan bir takım ile oynayacağız. Şöyle bir ekipten çekiniyoruz ve bir de şampiyonluk hayali kuruyoruz olaya bak. Bu maçın kafadan 0-4 bitmesi lazım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu istatistiklerle Dinamo Kiev geliyor aklıma iç sahada 3 gol yemiştik.

Artık gerek yok bence güzel anlarımız oldu ama her sıkıştığımızda FT olmamalı ha klüpte muhakkak görev almalı tabi ki işe karışmamak şartıyla
Son 4 hafta başka kimi çağıracağız renktaş öyle bir durumda.
Hem gelsin 1 tur da FT hocam binsin yani nedir. Okan'a 80 milyona forvet, FT hocama M. Muhamed. Hak mı bu şimdi. :asd:

Takım kuramıyorum. Osimhen var mı yok mu belli değil.
Yine Sane'nin ayağına kaldık

Geri
Üst Alt