Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ülke puanı da lazım ilerisi için.Bu hamsiler on eleme oynadığı sürece Bulgar takımına bile elenirHamsiler ikinci olsun. Zaten elenirler p off ta
Boey varken sallai oynamamali sag bekte(sahsi fikrim)
Ben fbnin clye kalmasını istiyorumHamsiler ikinci olsun. Zaten elenirler p off ta
Cafer abi içinde bulundukları ruh halini besleyen en önemli şeylerden biri şampiyonluksuzlukla birlikte ŞL'ye de kalamamaları yalnızBen fbnin clye kalmasını istiyorum
Yıllardır zimbruyla falan oynaya oynaya kendilerini avrupa fatihi sandılar bi oynasınlar cl bakalım ya
Para problemleri falan yok zaten
zaten para problemi olmayan fb, bir de cl gömleği mi giysin yani cafer aga? bu onları transferde cazibe merkezi yapmaz mı? 19 yıldır cl'ye gidemiyorlar ve avrupa'da alt sınıf bir takım hüviyetindeler. böyle devam etmesi daha iyi değil mi? ne olursa olsun, cl yapmaları onlara bir vizyon ve hava getirmez mi?Ben fbnin clye kalmasını istiyorum
Yıllardır zimbruyla falan oynaya oynaya kendilerini avrupa fatihi sandılar bi oynasınlar cl bakalım ya
Cl play offları ağustosun sonunda oynanıyor yaw, o tarihten sonra doğru düzgün kimi getirecekler kizaten para problemi olmayan fb, bir de cl gömleği mi giysin yani cafer aga? bu onları transferde cazibe merkezi yapmaz mı? 19 yıldır cl'ye gidemiyorlar ve avrupa'da alt sınıf bir takım hüviyetindeler. böyle devam etmesi daha iyi değil mi? ne olursa olsun, cl yapmaları onlara bir vizyon ve hava getirmez mi?
Bu sene cl oynasalardı lig mart ayında kopmuştu muhtemelen. Ama muhtemelen bu salaklar da play off geçemez.Ben fbnin clye kalmasını istiyorum
Avrupa ligi nde alsın puan işte. Hamsiler şl kalsa kaç puan getirebilir kiÜlke puanı da lazım ilerisi için.Bu hamsiler on eleme oynadığı sürece Bulgar takımına bile elenir