⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

Skora ragmen gene gercekmis gibi ilk yari stress basiyor.

Nasil olur bilmiyorum ama ilk yari mutlaka iki üc farkla bitirmemiz gerek yoksa yine ikinci yari üst derece korku filmi izleriz.

Millet şu oynamalı bu oynamalı diye 11’ler kurmayı da bıraktı çünkü herkesin artık burasına geldi.. çıkın adam gibi oynayın ve kazanın. Haftaya şikecilere karşı maça cebimizde beraberlik kozuyla çıkmamızı sağlayın

Makara yaparken makara konusu olmamak lazım. Umarım hoca ve futbolcular bunun bilincindedirler.

Ben fbnin clye kalmasını istiyorum

Yıllardır zimbruyla falan oynaya oynaya kendilerini avrupa fatihi sandılar bi oynasınlar cl bakalım ya

Para problemleri falan yok zaten
Cafer abi içinde bulundukları ruh halini besleyen en önemli şeylerden biri şampiyonluksuzlukla birlikte ŞL'ye de kalamamaları yalnız

Kalırlarsa özgüven kazanabilirler,önelemede elensinler yine

Ruyamda ayi kaledeydi. Macin 10. Saniyesinde Icardi'den kafa yemis gibi kendini ceza sahasinda yere birakti. Rakip hakemi gaza getirdi. Saha karisti. Okan falan hepsi delirdi.

Yıllardır zimbruyla falan oynaya oynaya kendilerini avrupa fatihi sandılar bi oynasınlar cl bakalım ya

zaten para problemi olmayan fb, bir de cl gömleği mi giysin yani cafer aga? bu onları transferde cazibe merkezi yapmaz mı? 19 yıldır cl'ye gidemiyorlar ve avrupa'da alt sınıf bir takım hüviyetindeler. böyle devam etmesi daha iyi değil mi? ne olursa olsun, cl yapmaları onlara bir vizyon ve hava getirmez mi?

zaten para problemi olmayan fb, bir de cl gömleği mi giysin yani cafer aga? bu onları transferde cazibe merkezi yapmaz mı? 19 yıldır cl'ye gidemiyorlar ve avrupa'da alt sınıf bir takım hüviyetindeler. böyle devam etmesi daha iyi değil mi? ne olursa olsun, cl yapmaları onlara bir vizyon ve hava getirmez mi?
Cl play offları ağustosun sonunda oynanıyor yaw, o tarihten sonra doğru düzgün kimi getirecekler ki

Bilmem belki yanlış düşünüyorumdur ama gidip rezil rüsva olmalarını çok istiyorum bi taraftan

Var hakemine bakın, resmen sinir uçlarımızla oynamaya yemin etmişler.

Bu sene cl oynasalardı lig mart ayında kopmuştu muhtemelen. Ama muhtemelen bu salaklar da play off geçemez.

Ülke puanı da lazım ilerisi için.Bu hamsiler on eleme oynadığı sürece Bulgar takımına bile elenir
Avrupa ligi nde alsın puan işte. Hamsiler şl kalsa kaç puan getirebilir ki

Seçme şansım olsa ben bi takım şl diğer bütün takımlar konferans gitsin isterim ülke puanı açısından bakacak isek.

BU KADARDA ALENI OLMAZ BE KARDESIM YUHHHHHH

Var daki herifi tanımıyorum da maç günü mü belli oluyor var hakemi ne saçma iş la

Bu maçı hele dünden sonra kazanıp gelecekseniz.bahanesiz amasız şartlar ne olursa olsun
Başka diyecek söz yok kadro falan umrumda değil tek beklentim galibiyet

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Geri
Üst Alt