⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

Benim tek totemim var.

4 5 mactir buna dikkat ediyorum

Macin ilk 10 dakikasinda hoca irfanin yanina gelip oturuyorsa hic konsantre degil geliyor bana.

Ilk 10 dk o goruntu gelirse endiselenecegim.

35 singoya ver devre arası boey al ama sallaiyi oynat bu adam bizimle dalga geçiyor ne olursa olsun kovulmalı bu adam şamp olsak bile ki zannetmiyorum olacağımızı

icardiye lafın geçmiyor hadi onu geçtim yunusu neden oynatıyorsun basiretsiz adam

1000052289.webp

Gb mal ve çöp bi takım olduğu için eğer şansımız yaver gider bizi cezalandıramaz kazanırsak sanki doğru yapmışız yanılgısına da düşecek insanlar

Bu gidip icardiyi fb maçında da başlatır allah muhafaza

Gb mal ve çöp bi takım olduğu için eğer şansımız yaver gider bizi cezalandıramaz kazanırsak sanki doğru yapmışız yanılgısına da düşecek insanlar

Bu gidip icardiyi fb maçında da başlatır allah muhafaza
Osimhen şu maçta kadroda bile olmuyorsa zaten Fener maçında en fazla yedek olur ıcardi 11 başlar

Osimhen şu maçta kadroda bile olmuyorsa zaten Fener maçında en fazla yedek olur ıcardi 11 başlar
Ic sahada icardiyi çıkarmaya götü yemez kalbi ister ama imkansiz zaten dün fener kazansa bugun osi banko 11di
Klasik okan politik tavırları, oyunculara güvenip sene sonunu bekliyecez

Osinin sezonun kalanında oynasa da randımanlı oynayacağını düşünmüyorum lang da da dedim aynısını el-kol sakatlığı sebebiyle yere düşmekten çekiniyolar ve kasamıyolar faul yapılır diye

Psikolojik bu

İcardiyi de bunu da göndereceğiz

Bu ikisini niye 7/24 eleştirdiğimizi herkes anlamıştır herhalde artık

Geri
Üst Alt