Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Suya aban şimdiden daha süre varSaçma bir totem daha. Maça 30 dk kala 4+ kez çise gittiğim maçlarda puan vermedik.

5. Yi yaptım rahat olSuya aban şimdiden daha süre var![]()
bugün senSaçma bir totem daha. Maça 30 dk kala 4+ kez çise gittiğim maçlarda puan vermedik.
Osimhen şu maçta kadroda bile olmuyorsa zaten Fener maçında en fazla yedek olur ıcardi 11 başlarGb mal ve çöp bi takım olduğu için eğer şansımız yaver gider bizi cezalandıramaz kazanırsak sanki doğru yapmışız yanılgısına da düşecek insanlar
Bu gidip icardiyi fb maçında da başlatır allah muhafaza
Ic sahada icardiyi çıkarmaya götü yemez kalbi ister ama imkansiz zaten dün fener kazansa bugun osi banko 11diOsimhen şu maçta kadroda bile olmuyorsa zaten Fener maçında en fazla yedek olur ıcardi 11 başlar
Osinin sezonun kalanında oynasa da randımanlı oynayacağını düşünmüyorum lang da da dedim aynısını el-kol sakatlığı sebebiyle yere düşmekten çekiniyolar ve kasamıyolar faul yapılır diyeOsimhen şu maçta kadroda bile olmuyorsa zaten Fener maçında en fazla yedek olur ıcardi 11 başlar