⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

Adamların doğru dürüst pozisyonu mideme ağrılar girdi. Rahat maçımiz yok.

Yediğimiz golde pasif ofsayt var gibi geldi Sabri min degilim

Adi herifler maci nereye getirdiler. Yine nizami golü yediler. Bu gol dünyada hicbir ligte hicbir takima karsi iptal etmezler. Sadece bize. Oyun yok tamam ama biten macida cevirmeye ugrasiyorlar okadar adilikle ugrasiyoruz. Futbol birazda kafa isi, demeyin gencler mencler diye, yine menerinde mentalini gördük dün. Üstelik biz bu adilikle ugrasiyoruz.

Bu federasyonun da hakemlerinin de Allah belasını versin, orası ayrı. Federasyonda görevli olup Galatasaray düşmanlığı yapan herkesin hem kendisinden hem çoluğundan çocuğundan çıksın! Bir başkan ve yönetimimiz zaten yok.

Amma ve lakin hoca ve takım.... Sizin oynayacağınız futbola kerkineyim. Hakem golünü haksız yere iptal etmiş olabilir, bu durum şu ana kadar görülmemiş bir şey değil. Sen ne olursa olsun maçı bu hale getiremezsin. Hepiniz milyon avrolar içinde yüzüyorsunuz. Osimhen, Uğurcan ve Barış dışında aldığınız paralar haram zıkkım olsun. Diyecek bir şeyim yok.

Ha ben bu maçı zaten izlemeyecektim. Dün akşam haramzadeler yine büyük bir travma yaşayınca izlemek istedim. Geçen hafta Kocaeli maçından sonra söylediğim gibi; İş ahlakı, haysiyet ve onur konusunda hocaya ve takıma notumu, bu haramzadeler ile gelecek hafta oynanacak olan maçtan sonra vereceğim. O maçı kazanmayan takımın şerefini ...........

Bu macin komusulacak bi tarafi yok. Bu kacinci iptal edilen gol? 3-0 olmus, bitirmisim ben maci. Haftaya da Yasin Kol'u izleriz. Allah belani versin yonetim. Allah senin belani versin. Yeter lan yeter yeter.

Bu takım haftaya şu leş gibi feneri bile yenemez, fark bir puana düşer.

Samsun deplasmanı allah kerim.
Fbye yenilirsek şampiyonluğu veririz ts yada fbye, kalan 3 maçtada hakemi yenecek top oynamıyoruz

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada ne olursa olsun o trabzonli hamsi kafali herifin onumuzdeki sezon o gorevde kalmamasi gerekiyor. Bu ofsayt kurali sadece bize mi uygulaniyor lan. Sicarim pasif ofsaytiniza. Kodugumun Fenerlileri.

Yok içim sönmüyor

Taraftar olarak tff'ye yürüyüş filan yapılsın

Ciddiyim bunlar bu dilden anlar ancak

Böyle bir kahpelik yok yaa

4 puan önde, nisan Sonu geliyor. Bu takım hocasız olsa dahi Sırf mevsimsel olarak uçuyor oluyordu

Ya hadi hakem vermedi golünü tamam. Yine de 2 0 öndesin önde. Son 15 dk gözümüz kapalı izledik. Yunus, jacops nasıl oynar bu halde. Bu nasıl bir td performansı. Rezalet kere rezalet

Karşımızdaki takım leş gibi bir takım. Sakın sevinmeyin galibiyet aldık diye, şampiyon olsak bile bu hocayla devam etmemek lazım. Oynattığı rezil rüsva oyunun hiçbir açıklaması yok. Rezil oğlu rezilsin Okan hocam kusura bakma. Tamamen oyuncu kalitesi ile gidiyor, oyun namına hiçbir şey yok

Şöyle de bir gerçek var oyuncular rakip Galatasaray olunca kendilerini göstermek için daha çok sıkıyor.

O normal bir durum her büyük takım’a karşı ispatlama hisi oluşur oyuncularda. Kesinlikle bahane edilecek bir şey değil bence. Resmen herkesin eli ayağı titremeye başlıyor bizimkilerin sahada.

VARdaki operasyon cocugu cok suclu ama bizim oyuncular da suclu,. Yunus kale onunden topu auta atiyor. Senin oyuncularin beceriksiz seneye daha iyi ofans oyunculari sart bu takima. Kale onunden topu kaleye sokamayan oyuncunun bu takimda isi yok.
10 numara lazım takıma, Yunus böyle zayıf maçlarda idare ediyor ana zor maçlarda ortada yok.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sıçtığım şikeci köpekleri şampiyon olamadıkça ülkede futbol iyice çığrından çıkıyor. Her sene bir önceki seneden daha fazla skandal işlere imza atıyorlar. Bu sene de olamazlarsa seneye bize neler yaparlar kestiremiyorum.

Geri
Üst Alt