⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

3 0 lik maci puştlar 2 1 e getirsede önemli olan 3 puan. Osimhen insallah derbide 90 dakika randımanlı oynar.
evet önemli olan 3 puandı ama genel averaj da çok önemliydi. bu maç +3 averaj ile bitse, fb ile olan derbiyi berabere bitirdikten sonra, kalan 3 maçta 2 kere berabere bile kalsak, fb'in 3 maçta 12-13 averaj yapması gerekecekti averaj ile şampiyon olabilmesi için ki, bu imkansıza yakın. (ts de 5/5 yapamaz %100)

averaj farkının 10+larda devam etmesi, gs için 1 ekstra beraberlik demek yani. ona etki ediyor bu tarz hatalar.

Diyelim Yunus 1 mt ofsayt ama G.birliği oyuncusu yine bunu fark etmeyip tutmaya çalışıyor. Yunus'un rakibe, topa hiç bir müdahalesi yok, ofsayt olması için bir aksiyon içinde değil. Gol verilecek değil mi? O zaman mantığı ne bu iptalin? Rakip ofsayttaki adama koştu diye gol mü iptal edilir nasıl kural bu?

Ulan ne güzel averaj kasacsktık, onun da önüne geçtiler. Hani olur ya, genel averaja kalır ve 1 gol ile kaybedersek şampiyonluğu bunun hesabını kim verecek?
Babelin sırtıyla aldığı topa el verildi bu ülkede hemde var gördüğü halde bile bile. Kimse çıkıp hesap verdimi rengim. Ne hesabı allasen.

Şu maçtaki var hakemi fb bjk maçında penaltıyı iptal ettirmedi göz göre göre.

Herşey planlı ilerliyor

Sayısal totemlerde bugün: Yunus bu sezon ligde 3 deplasman üst üste skor katkısı vermediği maç olmadı. Bugün 3. Deplasmani. Asist-gol yapabilir alın bu bilgiyi naparsaniz yapin

Sosyal medya totemlerinde bugün: Redondo eşeği bizle ilgili kime bok atsa o maç o kişi skor katkısı yapıyor. İcardi ile ilgili post atmış bakalım nolcak

Saçma bir totem daha. Maça 30 dk kala 4+ kez çise gittiğim maçlarda puan vermedik.
Adımın totem totemoglu olarak değiştirilmesini talep ediyorum @Alper Altun

Dünkü fener maçından sonraki son çabaydi bence bu ,puan farkının son dk yikimiyla artması bence hepsinin gardını düşürdü, dün fener kazansaydı bugun cok daha uçuk seyler olurdu eminim

Bu aktif pasif ofsayt kurali bir tek bize isliyor. Bir tek bizim maclarda akillarina geliyor. Fenerliler kalecinin onunde dans etse onlara calmiyorlar
Dostum aktif pasif ofsayt değil, herifler dümdüz golü iptal ediyorlar, hani pozisyon tartışmalı bile değil, aleni gol, incelemesi bile yapılmayacak pozisyon bunlar. Kocaeli, Konya, Gençler... Bunlar aleni yapıldı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FB'ye BJK maçında son dakika penaltısını veren VAR ile bugünkü VAR aynı diye bir şey duydum, bilenler bi teyit eder mi...
O maçta penaltıyı VAR vermedi.
Yasin ibnesi 40 metreden,ceza sahası dışındaki pozisyona penaltı dedi.
Ancak esas OE ,hakemi VAR’a çağırmayan VAR hakemi.
Bugünkü maçta ise olmayan ofsayt için hakemi VAR’a çağıran aynı hakem.

Ne kadar kötü olsak ne kadar basit top kayıplarıda yapsak ne kadar hocaya oyunculara kızsakda şerefsizler sürüsü olmasaydı şimdi şampiyonluk turuna çıkmıştık lig bitmiş. 2. Kim olacak yarışı vardı.

2017-18'de kadıköy'deki galibiyetimiz çalındığından beri ilk defa %100'üyle yanlış 1 var kararına şahit oldum. o küfür ve beddua dolu günleri hatırlamak açısından güzel 1 nostalji oldu.

Geri
Üst Alt