- 15 Aralık 2011
- 18.450
- 7.244
- 1.513
Neyse winner kimliğimizi kaybetmedin gibi hala.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimseUlan ne güzel averaj kasacsktık, onun da önüne geçtiler. Hani olur ya, genel averaja kalır ve 1 gol ile kaybedersek şampiyonluğu bunun hesabını kim verecek?
evet önemli olan 3 puandı ama genel averaj da çok önemliydi. bu maç +3 averaj ile bitse, fb ile olan derbiyi berabere bitirdikten sonra, kalan 3 maçta 2 kere berabere bile kalsak, fb'in 3 maçta 12-13 averaj yapması gerekecekti averaj ile şampiyon olabilmesi için ki, bu imkansıza yakın. (ts de 5/5 yapamaz %100)3 0 lik maci puştlar 2 1 e getirsede önemli olan 3 puan. Osimhen insallah derbide 90 dakika randımanlı oynar.
Baskasi dedi iste. Diyemez konu kapali. Kurallar belli.Ya bana sorarsan ofsayt degil. Baskasi aktif alan diyebilir. Yorum budur.
Ama Yunus OFSAYT DEGIL. Bu kadar. Gerisini konusmaya bile gerek yok.
Babelin sırtıyla aldığı topa el verildi bu ülkede hemde var gördüğü halde bile bile. Kimse çıkıp hesap verdimi rengim. Ne hesabı allasen.Ulan ne güzel averaj kasacsktık, onun da önüne geçtiler. Hani olur ya, genel averaja kalır ve 1 gol ile kaybedersek şampiyonluğu bunun hesabını kim verecek?
Sayısal totemlerde bugün: Yunus bu sezon ligde 3 deplasman üst üste skor katkısı vermediği maç olmadı. Bugün 3. Deplasmani. Asist-gol yapabilir alın bu bilgiyi naparsaniz yapin
Sosyal medya totemlerinde bugün: Redondo eşeği bizle ilgili kime bok atsa o maç o kişi skor katkısı yapıyor. İcardi ile ilgili post atmış bakalım nolcak
Adımın totem totemoglu olarak değiştirilmesini talep ediyorum @Alper AltunSaçma bir totem daha. Maça 30 dk kala 4+ kez çise gittiğim maçlarda puan vermedik.
Cok dogru soyledin renktas. Gercekten boyle. Biktim artik bu serefsizlerin adaletsizliklerinden.Bu aktif pasif ofsayt kurali bir tek bize isliyor. Bir tek bizim maclarda akillarina geliyor. Fenerliler kalecinin onunde dans etse onlara calmiyorlar
Dostum aktif pasif ofsayt değil, herifler dümdüz golü iptal ediyorlar, hani pozisyon tartışmalı bile değil, aleni gol, incelemesi bile yapılmayacak pozisyon bunlar. Kocaeli, Konya, Gençler... Bunlar aleni yapıldı.Bu aktif pasif ofsayt kurali bir tek bize isliyor. Bir tek bizim maclarda akillarina geliyor. Fenerliler kalecinin onunde dans etse onlara calmiyorlar
O maçta penaltıyı VAR vermedi.FB'ye BJK maçında son dakika penaltısını veren VAR ile bugünkü VAR aynı diye bir şey duydum, bilenler bi teyit eder mi...
Aynen, 4 yada 5 atardik bu buz gibi golumuzu verselerdi. Tam serefsizler bunlar ya.Ulan ne güzel averaj kasacsktık, onun da önüne geçtiler. Hani olur ya, genel averaja kalır ve 1 gol ile kaybedersek şampiyonluğu bunun hesabını kim verecek?