⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

bein'e bakayım dedim güntekin çağırmış trio öncesi bahattin duran'a pozisyonu soruyor

b. duran var karışamaz, yoruma açık ama bence gol gibi ezber cümleler ile saçma pozisyonu yorumlamaya çalışıyor, güntekin adamı zaten konuşturmuyor sözünü kesip duruyor

altta şöyle bir alt yazı geçiyor ve şöyle başlıyor ''bu gece trio kaçmaz''

bahatin duran'ın son lafı da bu gece trio çok dolu olacak izleyin :red:

burada bile reyting kovalanıyor

Gol bence de goldü ama rakip de Gençler. Golün iptal olsa da çok rahat 3. 4. gol gelmeliydi.
Dakika 2 öne geçmişin ve rakip şaşkına dönmüş ama yine orta sahada eveleyip geveleyip duruyorsun. O ara yoğun pres yapsak ilk yarıdan 3 - 0 4 - 0 yapabilirdik ama yapamıyoruz. Keşke tercih etmiyoruz olsaydı ama sanki yapamıyoruz ve asıl ürkütücü olan bu. Aynısı göztepe ve Kocaeli maçlarında oldu. Bu akşam Gençlerde 2 tane düzgün Afro olsa büyük ihtimalle puan kaybederdik.
Orta sahaya Nhaga'yi rotasyona sokmaliydik ama çok geç kaldık. Ben ilk defa böyle bir tükenmişliğe şahit oluyorum.

Gol bence de goldü ama rakip de Gençler. Golün iptal olsa da çok rahat 3. 4. gol gelmeliydi.
Dakika 2 öne geçmişin ve rakip şaşkına dönmüş ama yine orta sahada eveleyip geveleyip duruyorsun. O ara yoğun pres yapsak ilk yarıdan 3 - 0 4 - 0 yapabilirdik ama yapamıyoruz. Keşke tercih etmiyoruz olsaydı ama sanki yapamıyoruz ve asıl ürkütücü olan bu. Aynısı göztepe ve Kocaeli maçlarında oldu. Bu akşam Gençlerde 2 tane düzgün Afro olsa büyük ihtimalle puan kaybederdik.
Orta sahaya Nhaga'yi rotasyona sokmaliydik ama çok geç kaldık. Ben ilk defa böyle bir tükenmişliğe şahit oluyorum.
O kadar haklı tespitler ki..

Golün verilmemiş olması, hemen ardından 7 maçtır gol atamamış, 9 maçtır kazanamayan, yerlerde sürünen zayıf bir ekipten gol yemenin bahanesi değil. Hadi onu da geçtim, kalan dakikalarda da reaksiyon yok, resmen yarım saat maç bitsin diye dua ettik, ecel teri döktük. Ki kalemize gelemeyen bir takım karşıdaki. O bile nasıl tedirgin etti. Görüntü çok sıkıntılı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gol iptali üzerine hemen yediğimiz için problem yaşadık bence. 10dk daha 2-0 gitse sanmıyorum 3-0 olmadan gol yiyelim. Ha gol iptali üzerine o konsantrasyon kaybı da hoş değil ama daha anlaşılır.

sinirim geçmiyor averajı iyice açacaktık
İş averaja kalmaz ki gidişat tepetaklak karambole alırsak alıcaz maçları yoksa ilk defa bir şampiyonluğu sattığımıza şahit olacağız. Takım ne skor tutabiliyor ne de skor lazımken baskı kurabiliyor, Kocaeli'nin bize kurduğu baskıyı biz onlara kuramıyoruz takımın ya pili, ya parası ya da ikisi birden bitti

Bunu EA tayfasida soyledi.

Ama simdi kayittaki konusma yayinlanacak (umarim montajsiz kesilmeden yayinlanir) ekrana geldigi icin

Ne deneceği belli ki... Yunus şeklen ofsaytta diyecek, rakibi etkileyip etkilemediğine bak diyecek... Rakip Yunus'u kapatmak için Yunus'a doğru koşup elleriyle Yunus'a dokunuyor arkasından diye Yunus rakibi etkiledi saydılar... Başka diyecek bir şeyleri yok... Çizgi kısmını orada görmeyeceğiz zaten...

Ne deneceği belli ki... Yunus şeklen ofsaytta diyecek, rakibi etkileyip etkilemediğine bak diyecek... Rakip Yunus'u kapatmak için Yunus'a doğru koşup elleriyle Yunus'a dokunuyor arkasından diye Yunus rakibi etkiledi saydılar... Başka diyecek bir şeyleri yok... Çizgi kısmını orada görmeyeceğiz zaten...
Ofsayt muhabbetinde hakemin zaten o cizgiyi beklemesi gerekmez mi saglikli ortamda ya?

Bu VAR isi ve hakem konusmalari, ANINDA yayina verilmeli canli sekilde. Her grafik skorbordda gosterilmeli, hakem kararini ve sebebini anons etmeli... Ne kadar transparant hale gelirse o kadar iyi.

Bizde 2 gune konusma.duyuyorsun. goruntuler ve acilar hakeme nasil gosteriliyor muamma.istenen yere cekiliyor arzulandigi gibi.

Ve normal standart haline gelmesi ulkedeki bozuklugunda yansimasi bana gore. Memlekette adaletli hakli kisim onemsenmiyor resmen. Her sey mac 2 gunluk.

Gol iptali üzerine hemen yediğimiz için problem yaşadık bence. 10dk daha 2-0 gitse sanmıyorum 3-0 olmadan gol yiyelim. Ha gol iptali üzerine o konsantrasyon kaybı da hoş değil ama daha anlaşılır.
Iyi de kaç maçtır aynı problem devam ediyor.
Bir de Gençler gerçekten çok zayıf imiş.

Ofsayt muhabbetinde hakemin zaten o cizgiyi beklemesi gerekmez mi saglikli ortamda ya?

Bu VAR isi ve hakem konusmalari, ANINDA yayina verilmeli canli sekilde. Her grafik skorbordda gosterilmeli, hakem kararini ve sebebini anons etmeli... Ne kadar transparant hale gelirse o kadar iyi.

Bizde 2 gune konusma.duyuyorsun. goruntuler ve acilar hakeme nasil gosteriliyor muamma.istenen yere cekiliyor arzulandigi gibi.

Ve normal standart haline gelmesi ulkedeki bozuklugunda yansimasi bana gore. Memlekette adaletli hakli kisim onemsenmiyor resmen. Her sey mac 2 gunluk.

Zaten çizgiyi önce VAR'da çiziyorlar. Oyuncunun (bu pozisyonda Yunus'un) şeklen ofsayt olduğuna karar verdikten sonra rakibi etkileyip etkilemediğine bakmak için hakem çağrılıyor. Muhtemelen izleyeceğiniz kayıt çizgi incelemesi komple bittikten sonra hakeme "gel izle" dediği yerden başlayacak...

Yarı otomatik VAR sistemi de o çizgiyi oradan çizip nasıl şeklen "ofsayt" diyor (hakem demiyor, sistem diyor) anlamak imkansız. Şimdi kurala göre omuzun dış yan tarafı da topa nizami olarak dokunabileceğin bir uzuv olduğu için çizgi tam omuz köşesinden değil, o köşeden kolun dış tarafına doğru birkaç parmak aşağıdan çiziliyor. Formanın kolu diyorlar ama formanın kolu değil tam olarak çünkü dirseğe kadar inen formalar da var, yan omuz sayılacak kadar omza yakın bir nokta dikkate alınıyor. Ancak bakıyorsun Yunus'un kolunun çizginin ofsayt tarafında kalan kısmı, rakibin kolunun çizginin ofsayt tarafında kalan kısmına kıyasla omza daha uzak. Yani kolunun rakibe kıyasla daha AZ kısmı ofsayt çizgisinin ofsayt tarafında. Yani eğer rakibin topla oynayabileceği son nizami nokta kolunun tam çizgiden geçen noktasıysa Yunus'un nasıl kolunun daha omza uzak kısmı çizginin ilerisinde diye ofsayt oluyor anlamak mümkün değil.

Maçı izleyememedim ama o gol iptalimiz ne öyle ya inanılır gibi değil.

3 olsun da maç kopmasın diye götlerinden uydurdukları bir karar. Onun bunun çocukları.

Banane abi iyi fitboldan ya

Ben 3 puanıma bakarım

😌

IMG_7172.webp

Geri
Üst Alt