- 29 Ocak 2023
- 15.807
- 8.881
- 1.203
evet fb 0 samsun 0 nasıl olacağız şamp artık daralıyorum ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2002'den beri takip ediyorum. her maçımızı işte şimdi sonumuz geldi diye bekliyorum.Sen her mactan çekiniyorsun üstad
Kazımcan'ın pozisyonla bunun tek alakası belki samsunspordur herhalde bambaşka iki pozisyon bu , topla alakası olmayan yerde herif kolu açıyor ayağından falan seken top da değil yani arada sıkışıp açık ele geliyor top direkt , ele değmese karşı karşıya kalacak samsunlu oyuncuPozisyon penaltı değil, benzer şekilde Kazımcan'a da olmuştu. Algı farklı işledi
fussbal nöbetinde bir soru sormuştum sana skenderbei.evet fb 0 samsun 0 nasıl olacağız şamp artık daralıyorum ben
görmedim valla veli abi pardonfussbal nöbetinde bir soru sormuştum sana skenderbei.
Kol aşağıda ve koşu halinde, Ş. Ligi'nde bile çalmadılar benzer pozisyonlarda. Sadece FB lehine çalıyorlar bu tarz pozisyonlarda, o da kriter değil!Kazımcan'ın pozisyonla bunun tek alakası belki samsunspordur herhalde bambaşka iki pozisyon bu , topla alakası olmayan yerde herif kolu açıyor ayağından falan seken top da değil yani arada sıkışıp açık ele geliyor top direkt , ele değmese karşı karşıya kalacak samsunlu oyuncu