SL 25/26 H:30 | Samsunspor 2-1 Beşiktaş | MS | 19 Nisan | beIN Sports 1

evet fb 0 samsun 0 nasıl olacağız şamp artık daralıyorum ben

ekran başında

29316.jpg

Bu maç iyi oldu kim ne derse desin çantada keklik görülüyodu samsun deplasmanı ayakların yere basması için olumlu

Leş feneri yenemezsek işimiz allaha kalacak gibi.

Pozisyon penaltı değil, benzer şekilde Kazımcan'a da olmuştu. Algı farklı işledi
Kazımcan'ın pozisyonla bunun tek alakası belki samsunspordur herhalde bambaşka iki pozisyon bu , topla alakası olmayan yerde herif kolu açıyor ayağından falan seken top da değil yani arada sıkışıp açık ele geliyor top direkt , ele değmese karşı karşıya kalacak samsunlu oyuncu

Gol olunca maç hemen niye başlıyor
Bizim maçlarda hakemler el kulakta 3 dakika bekliyor
Bizim maçlara has bir kural mı

ceza sahası dışından son golümüzü ne zaman attık bu sene hatırlayan var mı, cidden hatırlayamadım meraktan soruyorum, bu sene ekstra az attık gibi

bizim dünya yıldızı sara aynı pozisyonda kaleyi bile tutturamazdı.

Ceza sahası dışını da geçtim, dün sane’nin bomboş çıkardığı o topa yunus’un şutu neydi allah aşkına, bize kafayı yedirtecekler en sonunda

Kazımcan'ın pozisyonla bunun tek alakası belki samsunspordur herhalde bambaşka iki pozisyon bu , topla alakası olmayan yerde herif kolu açıyor ayağından falan seken top da değil yani arada sıkışıp açık ele geliyor top direkt , ele değmese karşı karşıya kalacak samsunlu oyuncu
Kol aşağıda ve koşu halinde, Ş. Ligi'nde bile çalmadılar benzer pozisyonlarda. Sadece FB lehine çalıyorlar bu tarz pozisyonlarda, o da kriter değil! 😁

Geri
Üst Alt