⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Yasin kolun başına kötü şeyler gelmeli bu gece, gram üzülmem haysiyetsizlikte böyle hakem görülmedi ben görmedim

Osi maalesef kolu sakat olunca tam Osimhen değil ama buna rağmen psikolojik üstünlük

Yunus çok dikkatli olmalı, 11 kişi tamamlatmaz bu hakem bize maçı, hırsımız yerinde fenerde bir numara yok, iyi pas doğru son kararla çok zorlarız 2. Yarı, kapanırsak bize kolay faul çalmaz top da oynatmaz bu hakem

İkinci yarı sakin kalmalı ve pozisyon vermemeliyiz. Gol bulmak zorunda olacakları için süre geçtikçe fırsatlar buluruz ama ben az çok bizim takımı tanıyorsam ikinci yarının başı kan kusturur bize

Stada giden taraftara laf etmek istemiyorum ama deplasmana giden Gs taraftarının çeyreği kadar etkili değiller. Tiktok çekmeye Instagrama foto atmaya giden kitleyi en azından derbilerde almayacaksın stada. Cimbom old boys lazım bu maçlarda

Adamların yürümeye mecali yok..

Bütün hafta forumun gendouzi, kante orta saha ağlamasını okuduk.. 70 - 30 topla oynama oranı.. 30. dk da 47 pasları vardı..

Aynen devam edersek rezil edeceğiz..

Ostervolde ayağa basıyor devam yunus hakeme çarptı sarı kart utanmadan bide yapı derler

Bu tribünler Yasin'e sövmüyor mu? Ben hiç duymadım, bein mi kısıyor ne oluyor ulan? Şu maçta nefessiz sövmeniz lazım o oe na

Lemina ile ortasahada stoper oynatıyoruz

Bu adam artık ortasaha filan değil
Bu zaten daha önce dedigim gibi çok büyük sorun: Sanchez ve Bardakci açilip Lemina aralarina giriyor ve ortaha sahada Torreira 2/3 kisi arasinda kaliyor. Bu maç özelinde Torreira bir kaç sefer 4 kisi arasinda kaldi Lemina top aldiginda. Zorla uzun top oluyor ondan sonra.

Geri
Üst Alt