Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.182
- 12.941
- 2.658
Hadi o kötü, va necilik?Bu Yasin dünyanın en kötü hakemi olabilir ciddi söylüyorum.
Sezgi kabiliyeti falan sıfırın altında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi o kötü, va necilik?Bu Yasin dünyanın en kötü hakemi olabilir ciddi söylüyorum.
Maalesef büyük bir sorun. Genel olarak zaten atak bitiremiyor olmamız çok büyük sorun bizim için. Atak bitirebilen bir takım olsak çoğu maçta topu kalemizde asla görmeyiz.duran topları kötü kullanıp kontra veriyoruz
Yunus çikmali yoksa 100% görür%100 penaltımızı yediler gene. 2 devre kırmızıya dikkat etmek lazım bu şerefsiz aranacaktır
bunun için sara girmeliMaalesef büyük bir sorun. Genel olarak zaten atak bitiremiyor olmamız çok büyük sorun bizim için. Atak bitirebilen bir takım olsak çoğu maçta topu kalemizde asla görmeyiz.
Art niyetli bi pic. Fener olunca tereddüt etmiyor bize olunca hemen var i bekleyelim diyorBu Yasin dünyanın en kötü hakemi olabilir ciddi söylüyorum.
Penaltılarını vermezse 3-0 4-0 yapamazsın tabi. Hayret bir şeysin MotzInanilmaz migde bulandirici bir derby
Biz zaten yokuz sahada, osimhen olmasa halimiz harap.
Ifbde hizli kontra cikmaktan birsey yapamiyor.
Gol'de bile dogru durust sevinemedim, basimizdami adam sagolsun.
Ezip 3-0/4-0 yapacan yerde hala miymiy futbol devam ediyor.