- 13 Ekim 2014
- 108.652
- 58.335
- 4.588
2/2 yaparsak, ts bu iki macta herhangi bir puan kayibi yasarsa sampiyonuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarık abi futbolun içerisinde var böyle maçlar amaYenemiyorsan yenilme maçı. 2023-24 sezonundaki rezilliği hiçbir bünye kaldırmaz bu dakikadan sonra.
Var malesef doğru ama o sezonki maça gereksiz bir özgüven ve şımarıklıkla çıkmıştık, maçtan önceki kareografi, maça çıkış anında çalan hababam sınıfı müziği falan saçma sapan işlerdi. İhtiyacımız olan tek şey adam gibi konsantre olmak o kadar.Tarık abi futbolun içerisinde var böyle maçlar ama
Şampiyon olduk ama günün sonunda Tarık abiVar malesef doğru ama o sezonki maça gereksiz bir özgüven ve şımarıklıkla çıkmıştık, maçtan önceki kareografi, maça çıkış anında çalan hababam sınıfı müziği falan saçma sapan işlerdi
Kesinlikle önemli olan o, ama o sezon o maçı kaybettikten sonra geriye tek maç kalmıştı ve puan farkı da 3’tü yanlış hatırlamıyorsam, baya rahattık yine yani. Bu kez olası bir malubiyette işler sarpa sarar, puan farkı 1’e inecek ve 3 maç daha oynanacak, psikolojik olarak geri dönemeyebiliriz.Şampiyon olduk ama günün sonunda Tarık abi
Önemli olan bu değil mi sence de
Hocam skor vermediğine göre kötü bir şey çıkıyor diye anladım benİç sahada şampiyonluk maçı vurup geçeceksin Osimhen'in oynadığı senaryoda aksi sonuç mümkün olmamalı.
Yok ya daha açıklanmadı iddaa.Hocam skor vermediğine göre kötü bir şey çıkıyor diye anladım ben
Haaa iddaadan mı bakıyorsun senYok ya daha açıklanmadı iddaa.