⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

2/2 yaparsak, ts bu iki macta herhangi bir puan kayibi yasarsa sampiyonuz.

Çok ciddiye aldığımızı düşünüyorum maçı rakip ölüm kalım maçı olarak bakıyor artık ve 3 puandan başka şansları yok

Rehavet olacak diye endiseleniyorum. Fakat kupa macindaki rezil futbol'dan dolayi sanki oyuncular busefer bir tik ciddiye alacaklar diye tahmin ediyorum. Kaybetmeyelim yeter.

Yenemiyorsan yenilme maçı. 2023-24 sezonundaki rezilliği hiçbir bünye kaldırmaz bu dakikadan sonra.

Berabere bitmez bence dk 70 0-0 diyelim fb hurra saldırmayacak mı e biz de eşşek değiliz herhalde boş alanları değerlendiririz
Berabere bitme ihtimali sadece şöyle var fb ilk 30 dk 1 gol atar biz döndürmeye çalışırız fln

Tarık abi futbolun içerisinde var böyle maçlar ama
Var malesef doğru ama o sezonki maça gereksiz bir özgüven ve şımarıklıkla çıkmıştık, maçtan önceki kareografi, maça çıkış anında çalan hababam sınıfı müziği falan saçma sapan işlerdi. İhtiyacımız olan tek şey adam gibi konsantre olmak o kadar.

Var malesef doğru ama o sezonki maça gereksiz bir özgüven ve şımarıklıkla çıkmıştık, maçtan önceki kareografi, maça çıkış anında çalan hababam sınıfı müziği falan saçma sapan işlerdi
Şampiyon olduk ama günün sonunda Tarık abi

Önemli olan bu değil mi sence de

Şampiyon olduk ama günün sonunda Tarık abi

Önemli olan bu değil mi sence de
Kesinlikle önemli olan o, ama o sezon o maçı kaybettikten sonra geriye tek maç kalmıştı ve puan farkı da 3’tü yanlış hatırlamıyorsam, baya rahattık yine yani. Bu kez olası bir malubiyette işler sarpa sarar, puan farkı 1’e inecek ve 3 maç daha oynanacak, psikolojik olarak geri dönemeyebiliriz.

1-0 olsun bizim olsun. Çıkıp aslanlar gibi oynayın 1 saniye bile namussuzları ümitlendirmeyin.

dümenden de olsa maç biletleri satışa ne zaman çıkar acaba diye passoya giriyorum her gün bir de ne göreyim temmuzda pantera konseri varmış

Teşekkürler Cimbom

Geri
Üst Alt