Toprak Göksu
Tecrübeli Üye
- 6 Şubat 2011
- 6.089
- 2.910
- 1.588
Edersonu biz alsaydık yine şamp. olacaktık. Çünkü iyiler kazanır
Uğurcan yüreği temiz adammış... Her zaman iyilerin kazanması dileğiyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun bilerek kufur eden kimseye ceza vermedik.
yav sadri bırak bu işleri okan hocamın konusunda övgü mesajı nerede !
Bugun bilerek kufur eden kimseye ceza vermedik.
Bundan onceki cezalilarin macla ne alakasi var yav sey miyiz biz, noel baba falan![]()
Ben bu derece karamsarlik gormedim. Hani diyorum "fb bizim bilmedigimiz, gormedigimz sekilde muthis mi oynuyor acaba da Guendouzi-Kante diye millet aglayip durdu?". fb bok gibi oynuyordu ve burada yenilmemiz cok olasi diyen yiginlarca insan vardi. Gozlerime inanamadim.Pembegtlü gslilerden bıktık ya. 3-1 skor verdik 2-3 gün önceden, pembegtlüler son saniyeye kadar karamsarlık basmaya devam etti
Sağlam soktu Fener'e usta. Yağlı yağlı boydan girdi.
Sen agliyorsun diye takim iyi oynamadi ama. Takim motive oldugu icin iyi oynadi.Ağlamayana ekmek yok göktuğum değdi tabii ki
Okanla icardi konularında banlıyım uzun süredir msj atamıyorumyav sadri bırak bu işleri okan hocamın konusunda övgü mesajı nerede !
Rahat yeneriz
bende de öyle bir his var nedense inş göte gelmeyiz ahbab

Anlık gaz 4 sene üst üste şp olmak mıdır ustam? Oyuncu değişikliği olmalı kesinlikle, katılıyorum.Anlık gazla olmaz Mr Falcon, sene sonu hocayla da plaket verilip yollar ayrılmalı pek çok futbolcuyla da
En uzun soluklu totemimi şöyle sonlandırıyorum:
Ağla usta.Okanla icardi konularında banlıyım uzun süredir msj atamıyorum
Yoksa bende isterdim gelip tebrik etmek