- 30 Ağustos 2009
- 30.113
- 19.967
- 2.393
3 maç ceza alır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangisi3 maç ceza alır
Sağlam soktu Fener'e usta. Yağlı yağlı boydan girdi.Okan ne oynatıyor anlayan söylesin
Torreira çöp gibi oynadı diyor ustam. Onu ancak ruh ve sinir hastalıkları paklar bu saatten sonra.@Sadri Baykam, degdi mi hafta boyu aglamana?
Guendouzi-Kante diye basimizin etini yedin. Ben kendilerini sahada goremedim. Gorduysen haber ver.
Maci kafanda oynuyor musun hala?
Bu laflarimi tum Guendouzi ve Kantecilere diyorum aslinda. Cok dua ettim su macta ezelim diye, Allah duydu.
Usenmesem butun yazilanlari surada paylasmak isterdim. Neler neler dendi, gozlerime inanamadim. Hatta 6 gol yeriz bile diyen vardi
Ekli dosyayı görüntüle 320954
@Sadri Baykam, degdi mi hafta boyu aglamana?
Guendouzi-Kante diye basimizin etini yedin. Ben kendilerini sahada goremedim. Gorduysen haber ver.
Maci kafanda oynuyor musun hala?
Bu laflarimi tum Guendouzi ve Kantecilere diyorum aslinda. Cok dua ettim su macta ezelim diye, Allah duydu.
Usenmesem butun yazilanlari surada paylasmak isterdim. Neler neler dendi, gozlerime inanamadim. Hatta 6 gol yeriz bile diyen vardi
Ekli dosyayı görüntüle 320954
Pembegtlü gslilerden bıktık ya. 3-1 skor verdik 2-3 gün önceden, pembegtlüler son saniyeye kadar karamsarlık basmaya devam ettiTakima guvenmeyenler, mactan once Guenzdouzi-Kante korku iklimi yaratanlar... Noldu kardesler? Noldu hah?
Kafamizin etini yediniz tum hafta forumda. Kante asagi Guendouzi yukari. Kusacaktik neredeyse.