⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

@Sadri Baykam, degdi mi hafta boyu aglamana?

Guendouzi-Kante diye basimizin etini yedin. Ben kendilerini sahada goremedim. Gorduysen haber ver.
Maci kafanda oynuyor musun hala? :D

Bu laflarimi tum Guendouzi ve Kantecilere diyorum aslinda. Cok dua ettim su macta ezelim diye, Allah duydu.

Usenmesem butun yazilanlari surada paylasmak isterdim. Neler neler dendi, gozlerime inanamadim. Hatta 6 gol yeriz bile diyen vardi :D

1777235173312.webp

Guendouzi-Kante diye basimizin etini yedin. Ben kendilerini sahada goremedim. Gorduysen haber ver.

Bu laflarimi tum Guendouzi ve Kantecilere diyorum aslinda. Cok dua ettim su macta ezelim diye, Allah duydu.

Usenmesem butun yazilanlari surada paylasmak isterdim. Neler neler dendi, gozlerime inanamadim. Hatta 6 gol yeriz bile diyen vardi :D

Ekli dosyayı görüntüle 320954
Torreira çöp gibi oynadı diyor ustam. Onu ancak ruh ve sinir hastalıkları paklar bu saatten sonra.

Ekli dosyayı görüntüle 320954

Ağlamayana ekmek yok göktuğum değdi tabii ki

Takima guvenmeyenler, mactan once Guenzdouzi-Kante korku iklimi yaratanlar... Noldu kardesler? Noldu hah?

Kafamizin etini yediniz tum hafta forumda. Kante asagi Guendouzi yukari. Kusacaktik neredeyse.
Pembegtlü gslilerden bıktık ya. 3-1 skor verdik 2-3 gün önceden, pembegtlüler son saniyeye kadar karamsarlık basmaya devam etti

Geri
Üst Alt