⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Demekki neymiş çalışınca isteyince oluyormuş hakemi nasıl yeneceksin diyenler vardı penaltını vermiyorsa eze eze atacaksın bizim oyuncu grubumuz istediğinde oynuyor şu maç seçme huylarından vazgeçseler daha erkende biterdi bu lig

2020de onyekurunun koymasiyla başlayan süreçten bu yana 2 li maclarda feneri samar oğlanı yaptık resmen.
Son 4 senede ligde sadece 1 kez mağlup olduk.

3 er 3 er koyup gönderiyoruz.
2019 da onyekuru'nun koyması olacaktı o aslında halil umut meler iti izin vermemişti. 1-1 bitmişti o maç eljif elmas atmıştı öncesinde feghouliye faul vardı. Bu arada onyekuru'yu da çok severim bu fitili ateşleyen orada korkmamak gerektiğini gösteren harbiden çok ozgüvenli çok özel bi oyuncuydu. Delikanlı adamdı. Plaket falan verilmesi gerekiyor.

Bu Verem var ya kendi kaşındı.

Ulan öyle saçma açıklamalar yapmadan gitse. Bugüne kadar orada güzel günler geçirmiştim ama artık yeni bir takımdayım onun için çabalayacağım dese böyle taşak konusu olmazdı.

Burak Yılmaz bütün büyükleri gezdi adam birine saygısızlık etmedi.

Söyledigin tahminim 50. dakikaydi falan ve hakliydin ama son yarim saat gerçekten iyi oynadi
Bi top kaybı yapmıştı sol tarafa yakın saçma sapan. Rakibin içinde geçmeye falan çalıştı sonra döndü fener pozisyonu geldi. O dakikalardı. Son yarım saat daha mantıklı oynadı

Ses falan hepsi gitti anca yazabiliyorum.

Ne geceydi ama..
Ağır bastık, bizimkiler maç seçmese iş buralara da gelmezdi.

İlk yarı tarihin en doğranılan maçı olabilir. Ben Yunus’u atmaya hazırlanıyor dedim. Ama bir yerde operasyondan vazgeçti. Devre arası muhtemelen 60’a kadar gol gelmezse operasyon iptal dedi. Zira ondan sonra düzgün maç yönetmeye başladı. Hatta biraz bizim lehimize bile geçti. Bu da ters algı yaratmak için herhalde, zaten FB’nin penaltı da versek yeneceği yok bari hakemle yeniliyor algısı yapalım diye.

Sahada kaybettiler, saha dışına çıkmaya çalışacaklardır.

Ses falan hepsi gitti anca yazabiliyorum.

Ne geceydi ama..
Ağır bastık, bizimkiler maç seçmese iş buralara da gelmezdi.

İlk yarı tarihin en doğranılan maçı olabilir. Ben Yunus’u atmaya hazırlanıyor dedim. Ama bir yerde operasyondan vazgeçti. Devre arası muhtemelen 60’a kadar gol gelmezse operasyon iptal dedi. Zira ondan sonra düzgün maç yönetmeye başladı. Hatta biraz bizim lehimize bile geçti. Bu da ters algı yaratmak için herhalde, zaten FB’nin penaltı da versek yeneceği yok bari hakemle yeniliyor algısı yapalım diye.

Sahada kaybettiler, saha dışına çıkmaya çalışacaklardır.

Nasıl koyduk ama Güray renktaş

Kerem efendi, karın sırf portekizde kolundaki bileziklerle hava atamıyor diye dönüp geldin Türkiye’ye kendini ne hallere soktun

Geri
Üst Alt