⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Yeneceğiz rahat olun dedim, biliyordum yeneceğimizi. Özellikle Gençler kupa yenilgisinden sonra daha da emin oldum. Bize rehavet gelmiyor. Ne zaman Okan hoca zora girse karşısında fener buluyor, o da ayrı bir motivasyon oluyor takıma.
hedef maçların tamamını alıyor okan buruk. 4 dü yaptı sıra 5. şampiyonlukta.

Demekki neymiş çalışınca isteyince oluyormuş hakemi nasıl yeneceksin diyenler vardı penaltını vermiyorsa eze eze atacaksın bizim oyuncu grubumuz istediğinde oynuyor şu maç seçme huylarından vazgeçseler daha erkende biterdi bu lig
Şu oyunu bu sene toplasan 4-5 kere oymamışızdır, iki liv maçı, bodo, juve ve fb maçı.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan Kocaeli daha fazla zorladı. 1 - 2 pozisyonu da klasik top kaybı + panikle verdik

bence skandal bir mac baslangiciydi
topcular duz pasi atamiyor ve sacma sapan hareketler yapiyorlardi
neyse ki Fb kendi kendini imha etti ve gelen rahatlamayla akmaya baslandi

Fb penaltisi gol olsa dahi oyun olarak toparlardik bence
hakem bir korner bir de penaltimizi yeme disinda bir sey yapmadi, buna sukredecek duruma gelmemiz komik ama sahsen sukrettim yalan yok

ozetle bekledigimi aldim
sezondan tek beklentim Fb'yi dove dove evire cevire yenmekti
bu da gerceklesti

anonscunun 4 4 4 gazina getirmesini ise yakisiksiz buldum son olarak
fakat topcularimizin frene basmadan 4-5-6 aramasini cok arzuladim icten ice elbette
bir gun o da olur ins

abi takıldığım tek husus , maç kopmuş.paramparça etmişiz. neden mesela son 10-15 dk nhaga'yı almıyoruz. yatırım yapmadık mı biz çocuğa? geleceğimiz olarak görmüyor muyuz? neden atmıyoruz şu maçta içeri. daha iyi ortam mı bulacaktık?

man of the maç kim diye düşünerek uyandım Osiyi saymıyorum o bambaşka bir seviye ama sane galiba abi dü resital sundu aslan parçası aslanım derken aklıma tor geldi torda olur aslında dedim ama leminayı nasıl unuturum sonra yunus bilmiyorum aklım çok karışık karar veremiyorum

Skrinar'in BAY'in ense altına bilerek isteyerek dirsek atması da kk olmalıydı.
Bir de gidip bilerek yapmadım diye sirinlik yapıyor

Uzun zamandır fener kerşısında bu kadar dominant bir oyun oynamamıştık, her alanda ezdik seslerini çıkaramadılar. Çok rahat 4-5 yapardık ama takım son kısımda gol atmak yerine eğlenmeyi seçti. canları sağ olsun.

Skrinar'in BAY'in ense altına bilerek isteyerek dirsek atması da kk olmalıydı.
Bir de gidip bilerek yapmadım diye sirinlik yapıyor
Sinsi ruh hastası, Sallai'ye de geçirdi birkaç kez. Hayvan gibi faul yapıp bir de üzerine çullanıp bağırıyor kalk diye. O son dakika kargaşasında kırmızı kart pahasına bir tane geçirilmeliydi suratına.

Geri
Üst Alt