⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Ee bugünden sonra derbide ne rezaletler izlicez acaba. Yönetim uyu

İki rezil ekipden maç günü daha az rezil olanı kazanır.

Bu maçta çatır çatır top oynayıp yenerek bu haramzadeleri sahaya gömmeyen hoca ve takım, uzun bir süre benim gözüme gözükmesin.

bence diziliş değişmeli bu maç için
10 numara kullanmayıp merkezi üçleyelim
aksi halde süper kupa maçı gibi olacak diye korkuyorum
orta sahamız çok bitik görünüyor.

Rezil bir haldeyiz asensio şerefsizi oynayamaz inşallah

Biri sınırsız hakem desteğine sahip diğeri buna seyirci avantajı ile karşılık vermeye çalışacak olan 2 pahalı ama kötü oynayan takımın maçı.

Yenileceksek bile cezalı, sakat vermeden tamamlamak lazım maçı.
Beraberlik en olası sonuç.
Galibiyet en düşük ihtimal.

Normal şartlar altında forveti olmayan bu kansız camiayı evire çevire yenmemiz lazım ama..

Ama işte..

Yenersek skor 1-0 olur ötesine gitmez

Bu yıl iç sahadaki bütün galibiyetler 3+ gollü oldu şu ana kadar ligde,bir ilki vardır diye düşünüyorum

Her türlü hakem pisliği dönecek. Sakin olup kazanmalıyız.

hakem yasin kol VAR da da inadına gözümüze sokarcasına bugünkü VAR hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy bekliyorum, plase Davut Dakul Çelik olur. Böyle bir kadro gelirse yönetim istifa etsin yol yakınken.

Osimhen Ağabey ligi bitirecek hayırlısıyla.

Beraberlik iş görüyor lakin
Vurup ligi resmen bitirmemiz lazım.
Ayrıca son 11 yılda sadece bir kez yenmişiz bunları. Bu durum Kabul edilemez. Koymak sart şampiyonluktan bağımsız

Hiç rahat maç beklemeyin. Bu hakemlerle ve formsuz oyuncularımızla maç çok sıkıcı geçecek.

Şu da var son 3 haftanın heyecanlı kalması için bizim yenememizi planlar hem tff hem bein en kötü ts aradan çıkıp alsın diye

Fikstürü unuttum ama bizim maça kadar TS 2 maç yapacak. Eğer 2 maçını da kazanırsa yenilgi veya beraberlik fark etmiyor.
Onun için ilk 20 dakika yoğun pres sonra dinlen ve son 15 dakika yine yoğun press. Galibiyet için oynamalıyız. Trabzon puan kaybederse o zaman beraberlik de olur.

karşıda rakip yok adil bir lig de ilk 10 da bile olamayacak bir rakibi ittire ittire bu noktaya getirdiler. biz kötüyüz fener bizden kötü hakem konusunda sıkıntı yaşamazsak berabere veya alırız.

Oslari bizim osyi ezer bu net. Stoper ikiliside fit olmayan Osimheni ezer.

Hele osterpici Osimhenin koluna calisacak

Geri
Üst Alt