⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Valla şu maç çıkıp artık galibiyet alalım bir kere olsun doya doya Samsun maçında şampiyonluk ihtimalini kovayalım.

O iptal edilen tertemiz golden sonra resmen öfke doluyum. Ne bugünkü maç ne fb maçı, hiçbiri skmde değil. O iptal edilen gol var ya.. inanılmaz lan. Ruhum kanım çekildi, bişeyi kırmadım ya etrafımda bugün daha da kırmam heralde ömrümün sonuna kadar

Ugurcan
Singo Sanchez Abdulkerim Jakobs
Torreira Sara
Sane Sara Baris
Osimhen

Osi oynamayacaksa ilerde Baris solda Lang.
Orta sahada bizden üstünler orayi saglam tutmaliyiz yoksa süper kupada oldugu gibi eziliriz.

Okan‘a güvenmiyorum, kazanabilecegimizi düsünmüyorum.

bu kadar yatırıma, istikrara, 3.5 yıllık birlikteliğe karşın nottingham forrest kadar takım olmuşuzdur umarım

Uğurcan
Singo Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Lemina
Sane İlkay Barış
Osimhen

Ben bu kadroyu isterim, İlkay'ın oyun aklı bu maçta çok fark yaratır Kadıköy'de de iyi oynamıştı. Osimhen'in varlığı takımı çok pozitif etkiler takımın güveni yükselir ayrıca Singo'yu da fiziksel açıdan bu tarz maçlarda kullanmak işe yarıyor.

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Torreira Lemina
Sane Sara Baris
Osimhen

Sara her fb macinda cok iyidi su ana kadar. Oynamali.
Os sert tutmaliyiz
Singo net olmali keremi tokatlamali

Ugurcan
Singo Sanchez Abdulkerim Jakobs
Torreira Sara
Sane Sara Baris
Osimhen

Osi oynamayacaksa ilerde Baris solda Lang.
Orta sahada bizden üstünler orayi saglam tutmaliyiz yoksa süper kupada oldugu gibi eziliriz.

Okan‘a güvenmiyorum, kazanabilecegimizi düsünmüyorum.
Abi biz bir tane Saraya katlanamiyoruz sen iki tane koymuşsun.😂

Yonetim uyumaya devam ettikce...

-------------Yasin Kol-------------
--Erkan Engin-------Davut Dakul----

Nasıl olsa 4 puan öndeyiz geride bekleyelim gol yemeyelim beraberliğe bağlayalım falan diye çıkma lütfen Okan hocam. Juventus, live maçı gibi çıkıp oynayalım şu maçı. Başarılar Aslan parçaları.

İç sahada şikecilere karşı şansımız tutmuyor insallah kazanırız ama en kötü ihtimal beraberliği almamız lazım

stresden arınarak relaks bicimde sahaya cikarsak tokat manyagi yapariz

aksi takdirde tatsız tuzsuz yavan bi mucadele olur

lawuklar daha stresli olcek

juve'ye, l.pool'a karşı çatır çatır top oynamışız. demiyoruz ki 5 atarız 6 atarız bu kadar karalar bağlayacak bir şey yok. biz oynamıyoruz da sanki fener top oynuyor.

Millet icerde juve liverpool maçları gibi oynayalım diyor da nasıl oynayacaksın bu hakemlerle..Kim gelirse gelsin en ufacık temasa faul çalıp top oynatmayacak zaten..

Geri
Üst Alt