Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.771
- 24.223
- 3.198
halil umut gelir ins
arapzon lu herife tahammül ve takatimiz kalmamistir
arapzon lu herife tahammül ve takatimiz kalmamistir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabitledim ağam sagolasinBu maçta Sane herkese neden bir dünya yıldızlı olduğunu gösterecek.
Bu yorumu da alın bir yere sabitleyin
juve'ye, l.pool'a karşı çatır çatır top oynamışız. demiyoruz ki 5 atarız 6 atarız bu kadar karalar bağlayacak bir şey yok. biz oynamıyoruz da sanki fener top oynuyor.
Daha Trabzon var. Ikili averajda da üstünlerValla şu maç çıkıp artık galibiyet alalım bir kere olsun doya doya Samsun maçında şampiyonluk ihtimalini kovayalım.
Sorun şu, biz defans yapamıyoruz.Tencere dibin kara senin ki benden kara maçı. takımı son haftalarda eleştiriyoruz ama rakibin oyunu tam anlamıyla rezalet. içeride hayali bir penaltı ile bjk yi yendiler. 10 kişi kalan bir de penaltı attıkları rizeye 2 puan bıraktılar. tamam biz de parlamıyoruz ama yenildiğimiz takım TS idi kocaeli de 10 kişi kalsa üzerine 1 penaltı atsak kazanırdık bize böyle ikram yok maalesef. içeride taraftarla şampiyonluk ateşiyle 4 puanın rahatlığıyla tokatlayıp geçmemiz gerek. maç sonu dersler çıkaracağız bir şey değişmedi yine biz şampiyon olacağız gibi açıklamalara tahammülümüz yok yeneceğiz o kadar.
Sana garanti vereyim. O maçlardaki gibi oynasak bize karşı en az 10 faul çalınır. Rakibin de 4 - 5 faulunu vermez.CL maci gibi dusunmemiz gerekiyor. Liverpool, Atl. Madrid, Juve gibi takimlari evimizde uzduysek bunlardan kat kat kotu olan takimi da uzebiliriz. Ama ciddiyet onemli arada klas farki oldugunu dusunuyorum. Form durumu kotu de olsa bir maclik fokus herseyi degistirebiliyor.
Ugurcan
Singo - Sanchez - Apo - Jakobs
Lemina - Ilkay
Sane - Sara - Baris
Osi
Torreira ve Lang yedekten destek olur lazim olursa. Sara & Ilkay ile basit ve sakin verkaclari yapabilmemiz lazim ilk macta oldugu gibi. Gerisi kolay.
Fener'de beni tek tedirgin eden Samsun'dan aldiklari cocuk, onun disinda psikolojik olarak hazir olursak bize karsi durmalari imkansiz.
Artik gecen senenin hatalarini yasatmamak gerekiyor tekrar, cikip adam gibi baskili top oynayip 3-4 atalim bunlara.