Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
tedesco'nun kredisi tamamen tükenmişken yüce gönüllü hocamız yine 1 make a wish işine girişmez umarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla hoca icinde aslinda bulunmaz firsat.tedesco'nun kredisi tamamen tükenmişken yüce gönüllü hocamız yine 1 make a wish işine girişmez umarız
cesaret gösterirse olabilir, 3 sene önce kadıköy deplasmanında yaptığı gibi. ondan sonra düzenli olarak yaptığı gibi fener'den liverpoolmuşcasına korkarsa gene yazı tura.Valla hoca icinde aslinda bulunmaz firsat.
Bu sezon en cok stres sinir ve baski yasadigi sezondur. Topla hepsini yapistir fenere iste
Iki takimda her sene oldugu gibi kontrollu basliyacak. Fener bizim basmamizi bekleyecek, bizde onlari. Ondan dolayi yine rezil bir kisir mac bekliyorum. Sonucu duran toplar belirleyecek gibi. Yenebilirizde yenilebilirizde.
Forum yönetiminden maç esnasında edilecek küfürlere müsade etmelerini talep ediyorum.
O tür durumlarda Dk 90 2-2 oluyo bizim maclar rtaş postta dk 25 de 2-0 ise daha atariz bunlara vibe'i var ama :dDk 25 2-0 galibiyet gormek istiyorum
Maci berabere veya maglup bitirirsek bol kart gordugumuz durumda sezonun kalan uc maci kimlerle oynamayi dusunuyorsun Khalil Gibran?Bu sefer iş futbolcularda ve taraftarlarda. Galip gelmesi gereken taraf onlar. Mutlaka sinir uçlarıyla oynamalıyız. Oyun bol bol durmalı. Bol kartlı maç olmalı
Onlar görecek. Zaten 7 - 8 oyuncusu sınırda. Önemli 3 - 4 oyumcusu cezalı olursa Basak bunları yener.Maci berabere veya maglup bitirirsek bol kart gordugumuz durumda sezonun kalan uc maci kimlerle oynamayi dusunuyorsun Khalil Gibran?
Onlar gorurse biz de goruruz. Hakem eyyamlarinin zirve yaptigi bir sezondayiz.Onlar görecek. Zaten 7 - 8 oyuncusu sınırda. Önemli 3 - 4 oyumcusu cezalı olursa Basak bunları yener.