⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Valla hoca icinde aslinda bulunmaz firsat.

Bu sezon en cok stres sinir ve baski yasadigi sezondur. Topla hepsini yapistir fenere iste
cesaret gösterirse olabilir, 3 sene önce kadıköy deplasmanında yaptığı gibi. ondan sonra düzenli olarak yaptığı gibi fener'den liverpoolmuşcasına korkarsa gene yazı tura.

Iki takimda her sene oldugu gibi kontrollu basliyacak. Fener bizim basmamizi bekleyecek, bizde onlari. Ondan dolayi yine rezil bir kisir mac bekliyorum. Sonucu duran toplar belirleyecek gibi. Yenebilirizde yenilebilirizde.

Iki takimda her sene oldugu gibi kontrollu basliyacak. Fener bizim basmamizi bekleyecek, bizde onlari. Ondan dolayi yine rezil bir kisir mac bekliyorum. Sonucu duran toplar belirleyecek gibi. Yenebilirizde yenilebilirizde.

Fenerbahçe bu sezon sadece 1 kere yenilmiş ama anlamsız bir sürü beraberlik almışlar.

Biz Fener'i iç sahada 10 sezonda sadece 1 kere yenmişiz. Ağırlık beraberlik.

İstatistikler beraberlik diye bağırıyor aslında. İki takım da risk almayacak 0-0 bitecek.

Normalde derbilerde sanılanın aksine deplasman takımlarını favori görürüm çünkü ev sahibi saldırmak zorunda deplasman takımları geçiş kovalıyor. İstatistiklerle de kanıtlanmış ama bu maçta ifb geçiş oynamayacak bi süre sonra mecbur risk alacaklar.

Forum yönetiminden maç esnasında edilecek küfürlere müsade etmelerini talep ediyorum.

Forum yönetimi bizi koruyor aslında, bu hakemler avukatları aracılığıyla küfür avına çıkmış internette. Kendilerine sövdürtüp sonra da sövüldü diye para almak.. Tam bizim hakemlere yakışır iş.

Her sezon beraberliğin yettiği GS-FB maçları izlemekten sıkıldım. Fenerbahçe'nin Galatasaray deplasmanında cesur oyun oynadığı maçlar nadirdir. Yine kapanacaklar. Avrupa maçlarında iç sahada nasıl performansı sergilediysek burada da benzerini sergileyip sahadan silmeliyiz bunları. Ancak bu oyuncu grubu bu sezon net bir galibiyet alabilecek özgüveni hiç hissettirmiyor.

Hakem faktörü de iç sahada temaslı ve ısıran bir oyun oynamamıza net bir engel teşkil ediyor. Dayak atamıyoruz kimseye Avrupadaki gibi.

Bu sefer iş futbolcularda ve taraftarlarda. Galip gelmesi gereken taraf onlar. Mutlaka sinir uçlarıyla oynamalıyız. Oyun bol bol durmalı. Bol kartlı maç olmalı

Bu sefer iş futbolcularda ve taraftarlarda. Galip gelmesi gereken taraf onlar. Mutlaka sinir uçlarıyla oynamalıyız. Oyun bol bol durmalı. Bol kartlı maç olmalı
Maci berabere veya maglup bitirirsek bol kart gordugumuz durumda sezonun kalan uc maci kimlerle oynamayi dusunuyorsun Khalil Gibran?

Galip geldiğimiz anda Samsunda şampiyonluğu ilan ederiz. Hatta samsunla berabere kalsak bile ederiz. Çünkü FB nin 7-8 topçusu biz galibiyet alıyoruz diye cezaya düşer Başak maçına yedegin yedegiyle çıkıp Max berabere kalırlar.

Berabere bitecektir.

Çok büyük ihtimalle elimizde avantajımız var riske girip haldır huldur koşturmanın manası yok avamtaj bizde beraberlik ve 3 g ile şampiyon olalım

sonra hoca mı değişiyor başka birşey mi değişiyor ona sonra bakarız

Takım liverpool maçındaki gibi konsantre olmalı taraftar yine liverpool maçındaki taraftar olmalı. Olursa en az 3 fark olur

Geri
Üst Alt