⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Son 6-7 yıla bakınca karıköyde oynadığımız maçlarda çok daha rahat oluyorum ben, içerdeki maçları daha gergin izliyorum ve içerde daha kötü oynadığımızı düşünüyorum.

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Torreira Lemina
Sane Sara Baris
Osimhen

Ederson
Semedo Skriniar Oost Brown
Ismail
Guendouzi Kante
Nene Talisca Kerem

Oslari cokmsert cok güclü napacagiz bilmiyorum. Sidiki oynatmazlar, asensio olur mu bilemem. Bizde de Osi soru isaret

Bize karşı önde pres yapılınca dağılıyoruz artık bunu herkes anladı. Nedense topu uzun pasla oynamak yerine sadece dikmek yoluna gidiyoruz, orada da haliyle rakip stoperler, orta sahalar sana top bırakmıyorlar.

Tedesco 90 dakika önde baskı yapayım demeyeceği için fiziken mahvolmamak adına ara ara önde baskı yapacaklardır. Muhtemelen de o aralıklar için maçın belli zamanlarını tayin ederek yaparlar. Atıyorum ilk 10 dk pres, sonra 35-45 pres, 60-75 pres vs. İlk 10 dakikada gol yersek zaten ağırlıklı olarak kontraya dönerler o da bizi çok zorlar.

Burada Okan'ın nasıl baktığı önemli. Nasıl olsa rakip gol atmak zorunda diyerek tempoyu yavaşlatayım, onlar üzerime gelsin kontra kovalayayım mı diyecek, topu biraz rakibe verip biz önde baskı yapıp top kapalım diye mi uğracaşak, yoksa topa ben sahip olayım duran toplardan gol kovalayayım mı diyecek. İlkini derse zaten s.çtık. En yapamadığımız şey. İkincisini derse yine kötü, rakipte Asensio'yla Talisca varken topu bir şekilde ileri şişirip oyun kurabiliyorlar. Üçüncüsünde de rakibi kontraya çıkarmamak için orta sahayı ve bekleri sağlam tutman lazım.

İlk golü atmak önemli ama attıktan sonra topu ayağında tutabilmek daha önemli.

Yine kısır bir maç olacak muhtemelen, bol faullü, bol düdüklü ama 1 golle iki taraf da birbirini bozabilir. Asla beraberliğe çıkmamalıyız, tamamen gol atmayı düşünmeliyiz. Hayırlısı olsun.

---------Uğurcan
Sallai Sanchez A.kerim Eren
Lemina Torreira İlkay
Sane Osimhen Barış

Tokmak geliyor fenerime

Sara’yı 8’de kullanmayacaksak eğer yani orta sahadaki ikili kesinlikle torreira lemina olacaksa 10 numarada yunus oynamalı bence

GB maçındaki gibi orta sahada saçma sapan basit pas hataları yaparsak puan almamız imkansız hale gelir. Taraftar sayesinde biraz daha dikkatli olacağımızı umuyorum o konuda.

Uğurcan
Sallai Davinson Abdül Jakobs
Torreira Lemina
Sane Yunus Barış
Icardi
Torreira hiç içime sinmiyor son haliyle ama bilemiyorum. Forvette Osi hazırsa o başlar. Alternatif olarak Yunus sonradan oyuna girebilir yerine de İlkay veya Sara olur.

Süper kupada ne yaptılarsa aynı şeyi yapmaya çalışacaklar. Heriflerin başka bir şey oynama meziyeti de alışkanlığı da yok.
İşi orta saha mücadelesine bırakmadan, topa sahip olarak bolca top çevirirsek ve bunları koşturup durursak hiçbir halt yapamazlar. Ama iş orta saha mücadelesine kalırsa süper kupadaki gibi eziliriz. Orta sahamız öyle böyle bitik değil. Hem fiziken hem tempo olarak rezil bir vaziyet var o mevkide. Bırak feneri Anadolu takımlarına bile üstünlük kuramıyoruz.

osi
Barış-sara-sane
Lemina-torreira
Jakobs-apo-sanchez-boey/singo

Böyle çıkmalıyız bence​

Beni en çok korkutan kendi taraftarımız. Provokatör bir köpek yüzünden sürekli sahaya yabancı madde atıp maçı soğutmalarından korkuyorum. 10 kişi 1-0 yenildiğimiz maç böyle olmuştu, top hiç oyunda kalmamıştı. Normal oyun oynanırsa gerginlik olmazsa şu an ki mental ile kazanma şansımız yüksek.

Geri
Üst Alt