Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.241
- 58.370
- 3.383
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan ve reaksiyon haTedesco, süper kupadaki gibi Sane yi kitlemeye çalışacak, içeriye girmesine engel olacak. O maçta bunu başarmıştı. Ve bizimde maalesef Sane dışında yaratıcı oyuncumuz son maçlarda yok. Hocanın bu konuda nasıl bir reaksiyon göstereceğini merakla bekliyorum.
Son maç Kasımpaşa hayatının maçını oynayacak.Karamsar olmak istemiyorum ama yenilirsek samsun deplasmanında beraberlik de yetmiyor
Süper kupada ne yaptılarsa aynı şeyi yapmaya çalışacaklar. Heriflerin başka bir şey oynama meziyeti de alışkanlığı da yok.
İşi orta saha mücadelesine bırakmadan, topa sahip olarak bolca top çevirirsek ve bunları koşturup durursak hiçbir halt yapamazlar. Ama iş orta saha mücadelesine kalırsa süper kupadaki gibi eziliriz. Orta sahamız öyle böyle bitik değil. Hem fiziken hem tempo olarak rezil bir vaziyet var o mevkide. Bırak feneri Anadolu takımlarına bile üstünlük kuramıyoruz.
Melih abi maç ne olur
Bence de oynamalı bu maçta da, oynatacağını sanmıyorum. Genel olarak İlkay'dan çok çabuk vazgeçti.Orta sahada kapışacaz mantığıyla çıkarsak adamların oyununa hizmet etmiş oluruz. Tammm tersini yapmalıyız, orta sahayı by pass edip oyunu kanatlara yıkmalıyız.
Ayrıca kesinlikle İlkay oynamalı geride Kadıköy'deki gibi. Karşıda Kante Genduzi vs varsa da hepsinin ağababası İlkay 6 numarada sırf oyun kurulumuyla bunları silkeler.