Varda defansın hücumcu olarak lanse edilerek keyfi olarak sayılmıyan golümüzle ilgili oluşturduğumuz kamoyu 0
Derbye böyle mi hazırlanıyor inşaatsun yönetimi
Derbye böyle mi hazırlanıyor inşaatsun yönetimi
Sen bide tam tersini düşün. 90+ FB nin gol attığı Kasımpaşa maçında Sövebilmek için WC ye gitmiştimevde komşu hanımlar varken rize golünden sonra kendini koltuktan koltuğa atan eray bey canlandı gözümde
Oran işinin üstadı @Mete Temiz dir. 2.10 olsaydık sanki tek farklı galibiyete yakın olan taraf olurduk gibi benim bildiğim. 2.20 beraberlik oranı gibi.
Kontra gelir mi Osimhen ve Icardi çift santrafor?Valla her oyunda bunaldigimiz macta ortasahamiz eksik kaldi, uzun vurarak klasik cozum aradik.
Bunun aksine kalabalik ve durmayan ortasaha oyunu denersek fener caresiz kalacaktir cunku 1 numaralari planlari 4 5 kisi stoper ve ortasaha oyuncularina ilerde basip hata yaptirma uzerine olacak.
Intihar gibi bir denklem.Kontra gelir mi Osimhen ve Icardi çift santrafor?
Mayıs 2024'teki maça benzer bir maç kesinlikle olmamalı
Zaten ya sağlam pres yapmalıyız yada paslarla kırmalıyız bizde pas oyununu becerebilen çok adam yok muhtemelen osimhen barış önde basarızit gibi press istiyorum it gibi defans istiyorum. sahanın her yerine it gibi basmadık yer birakmasinlar istiyorum![]()
O da ne acayip macmis. Golleri atanlar Bulent Akin ve Serkan Aykut. Simdi yolda gorsen tanimazssinFB ye karşı içerde en son penaltı attığımızda ilkokula gidiyormusum. Arenada 1 penaltimiz bile yok. Hatta son penaltı atan Serkan Aykut.
Böyle saçma bir istatistik olamaz. Resmen calmamislar 25 yıldır penaltı