⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Valla her oyunda bunaldigimiz macta ortasahamiz eksik kaldi, uzun vurarak klasik cozum aradik.

Bunun aksine kalabalik ve durmayan ortasaha oyunu denersek fener caresiz kalacaktir cunku 1 numaralari planlari 4 5 kisi stoper ve ortasaha oyuncularina ilerde basip hata yaptirma uzerine olacak.

Valla her oyunda bunaldigimiz macta ortasahamiz eksik kaldi, uzun vurarak klasik cozum aradik.

Bunun aksine kalabalik ve durmayan ortasaha oyunu denersek fener caresiz kalacaktir cunku 1 numaralari planlari 4 5 kisi stoper ve ortasaha oyuncularina ilerde basip hata yaptirma uzerine olacak.
Kontra gelir mi Osimhen ve Icardi çift santrafor?

Kontra gelir mi Osimhen ve Icardi çift santrafor?
Intihar gibi bir denklem.

Cunku ileriye her koydugun adam (defansa az yardim eden ya da az yaklasan) ortasahanda bosluk olarak geri donuyor.

Herkesin alismisligi hariicnde ortasaha 3 4 kere seri pas yapsak 2 metreden topu havalandirmadan , 3 tane falan gol atariz. Yapmadigimizda da bir o kadar gecis yeme riskimiz var ki guendouzi ve kante bu tur seylerde artilari olan adamlar (ustune yaydan sut yoklayabilirler)

Asensio kadroda olacakmis diyolla. Bakalim nasi oynayacaklar sert 3 os + forvet Talisca mi yoksa guendouzi Kante Asensio mu

it gibi press istiyorum it gibi defans istiyorum. sahanın her yerine it gibi basmadık yer birakmasinlar istiyorum 🦮
Zaten ya sağlam pres yapmalıyız yada paslarla kırmalıyız bizde pas oyununu becerebilen çok adam yok muhtemelen osimhen barış önde basarız

FB ye karşı içerde en son penaltı attığımızda ilkokula gidiyormusum. Arenada 1 penaltimiz bile yok. Hatta son penaltı atan Serkan Aykut.

Böyle saçma bir istatistik olamaz. Resmen calmamislar 25 yıldır penaltı

FB ye karşı içerde en son penaltı attığımızda ilkokula gidiyormusum. Arenada 1 penaltimiz bile yok. Hatta son penaltı atan Serkan Aykut.

Böyle saçma bir istatistik olamaz. Resmen calmamislar 25 yıldır penaltı
O da ne acayip macmis. Golleri atanlar Bulent Akin ve Serkan Aykut. Simdi yolda gorsen tanimazssin 😆

Geri
Üst Alt