- 20 Haziran 2011
- 60.746
- 68.966
- 4.758
Hocamı kızdırmasınlar kızarsa bak fenere de yenilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya kes beHocamı kızdırmasınlar kızarsa bak fenere de yenilir
Ben çekiniyorum ama hiçbiri yukarıdaki sebepler değil. Benim çekincem taktik - teknik. Fener oyun kurmayla uğraşmayan geçiş takımı. Orta sahaları çok diri ve enerjik. Yani bize olabilecek en ters takım. Top bizde olacak, kaptıkları toplarla kalemize inecekler. Düşünüyorum ediyorum bir çıkış yolu bulamıyorum. İnşallah hoca bulur.Bu maçtan çekinenler şu sebeplerden dolayı çekiniyor;
4 puan onde olma rehaveti
Okan hocanin formsuzlugu
Evimizde soon 12 yilda 1 galibiyetimizin olması
2 takımın orta sahası
Osimhenin durumu
Tff+hakemler
Vs...
Bir hafta var daha
Oynar yahu
Cesur bir karar alıp geundizzi ve kanteyi tek başına paket yapabilecek nhaga ile maça çıkmak yanına İlkay(sara) ve lemina. Geçiş takımlarına karşı torreira hiçbir işe yaramıyor top süremiyor örnek Frankfurt dep, Juventus dep, Liverpool dep. Ama bir kaç haftadır oynatmıyor riskli onla maça çıkmak tabi kolay değil ama bu maça bir sürpriz hazırlamalı başka bir yöntem de bulabilir kendisiBen çekiniyorum ama hiçbiri yukarıdaki sebepler değil. Benim çekincem taktik - teknik. Fener oyun kurmayla uğraşmayan geçiş takımı. Orta sahaları çok diri ve enerjik. Yani bize olabilecek en ters takım. Top bizde olacak, kaptıkları toplarla kalemize inecekler. Düşünüyorum ediyorum bir çıkış yolu bulamıyorum. İnşallah hoca bulur.
Hocamı kızdırmasınlar kızarsa bak fenere de yenilir
16 mac 11 çıkmışOsimhen bu sezon kac mac kacirdi
16 mac 11 çıkmış
Evet 4 sene üst üste sampiyonuz, cl son 16 kaldik.Yenildik diyelim
Sonra gittik samsuna da puan bıraktık
Kalan 2 maçı ise kazandık
Fbde gitti sürpriz puan kaybı yaşadı ve şmp olduk
Başarılımıyız @Mert Aydinli