⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Bu maçtan çekinenler şu sebeplerden dolayı çekiniyor;
4 puan onde olma rehaveti
Okan hocanin formsuzlugu
Evimizde soon 12 yilda 1 galibiyetimizin olması
2 takımın orta sahası
Osimhenin durumu
Tff+hakemler
Vs...
Ben çekiniyorum ama hiçbiri yukarıdaki sebepler değil. Benim çekincem taktik - teknik. Fener oyun kurmayla uğraşmayan geçiş takımı. Orta sahaları çok diri ve enerjik. Yani bize olabilecek en ters takım. Top bizde olacak, kaptıkları toplarla kalemize inecekler. Düşünüyorum ediyorum bir çıkış yolu bulamıyorum. İnşallah hoca bulur.

3-0 öne de geçsen iki penaltı verirler maça ortak ederler. Maçın sonuna kadar ciddiyetini kaybetmeden devam

1776713710522.webp

aşırı derecede bu maç vibe ı alıyorum iyi başlayıp hakem katliamına uğrayacağız

Ben çekiniyorum ama hiçbiri yukarıdaki sebepler değil. Benim çekincem taktik - teknik. Fener oyun kurmayla uğraşmayan geçiş takımı. Orta sahaları çok diri ve enerjik. Yani bize olabilecek en ters takım. Top bizde olacak, kaptıkları toplarla kalemize inecekler. Düşünüyorum ediyorum bir çıkış yolu bulamıyorum. İnşallah hoca bulur.
Cesur bir karar alıp geundizzi ve kanteyi tek başına paket yapabilecek nhaga ile maça çıkmak yanına İlkay(sara) ve lemina. Geçiş takımlarına karşı torreira hiçbir işe yaramıyor top süremiyor örnek Frankfurt dep, Juventus dep, Liverpool dep. Ama bir kaç haftadır oynatmıyor riskli onla maça çıkmak tabi kolay değil ama bu maça bir sürpriz hazırlamalı başka bir yöntem de bulabilir kendisi

4 sene olmus, hocanin supriz yapmayip takimi bugune kadar getiren topcularla sahaya cikacagi bilinmesine ragmen hala olmayacak isimler paylasiliyor.

Yenildik diyelim
Sonra gittik samsuna da puan bıraktık
Kalan 2 maçı ise kazandık
Fbde gitti sürpriz puan kaybı yaşadı ve şmp olduk

Başarılımıyız @Mert Aydinli

Fener kupa macina ilginc bir sekilde tam.kadro cikiyor, umarim biz ayni salakligi yapmayiz, yedekler bu gencleri yenemiyorsa zaten elenelim. Cünkü bunun ucunda Sampiyonluk var CL geliri var.

Geri
Üst Alt