Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.241
- 58.370
- 3.383
favori biziz yauv 2.20 biz 3.40 fb civarı şu anda oranlarYok ciddi sordum evimizde FB'nin favori olması mantıklı gelmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
favori biziz yauv 2.20 biz 3.40 fb civarı şu anda oranlarYok ciddi sordum evimizde FB'nin favori olması mantıklı gelmedi
Kadıköy'de geçiş kovalıyoruz evimizde FB o fırsatları vermiyor o yüzden Tarık abiSon 6-7 yıla bakınca karıköyde oynadığımız maçlarda çok daha rahat oluyorum ben, içerdeki maçları daha gergin izliyorum ve içerde daha kötü oynadığımızı düşünüyorum.
2023-24 sezonu içerde 1-0 yenildiğimiz maçtan sonra konya maçına kadar adam gibi uyumadım 1 hafta, ne kadar gerizekalıca bi maçtıYenemiyorsanız gidip armut gibi yenilmeyin lan. En olmayacak işi başarmayın yine.
1 hafta kendimde değildim. Umarım bu sefer öyle bir şey yaşamayız, yoksa samsun deplasmanında ölürüz.2023-24 sezonu içerde 1-0 yenildiğimiz maçtan sonra konya maçına kadar adam gibi uyumadım 1 hafta, ne kadar gerizekalıca bi maçtı
Ortalama 5 bin lira bilet fiyatıyla taraftar zor gelir.Es geçtiğimiz bişey var umarım stada seyirci değilde taraftar gelir. O baskıyı sağlayamıyor seyirciler.