⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Takım konsantre olacak, taraftar da konsantre olacak. Telefona bakmadan 90 dakika agresif tribün. Maç içinde bir biz iyi bir onlar iyi gözükse de nefes aldırmamalıyız.

CL ic saha maclarina yaptigimiz hazirligi konsantrasyonu yapsak 3 lük 5 lik ederiz ama yine aptal aptal oynayacagimizi dusunuyorum. Beraberlige maca cikmaz okan hoca. 3 ihtimalin 2 si ligi bitiriyor.

ortasahayı kaybedeceğiz gibi duruyor, hiç kolay maç olmayacak. olası bir mağlubiyette son üç maçta kalp krizi yaşarız

Es geçtiğimiz bişey var umarım stada seyirci değilde taraftar gelir. O baskıyı sağlayamıyor seyirciler.

Gençler maçından sonra umarım sağ bekte Boey i oynatmaz. İstisnasız metehan denen elemana bütün ortaları yaptırdı. Sallai oynamalı ve sarı görürse singo girmeli. Ucl konsatrasyonu olacağını düşünüyorum, yener bitiririz.

Juventus maçı için ne yaptıysanız aynısını yapın
Aynı motivasyon aynı oyun
Yapabilecek gücümüz var mı fazlasıyla var
Bunu bir final gibi düşünün kazanırsak kupayı alıyoruz

Juventus maçı için ne yaptıysanız aynısını yapın
Aynı motivasyon aynı oyun
Yapabilecek gücümüz var mı fazlasıyla var
Bunu bir final gibi düşünün kazanırsak kupayı alıyoruz
Abi kupa.maci carsamba, persembe aksamindan itibaren takim kalsin kemerburgazda hoca vs dahil.

Kitlensinler.hirslansinlar.

90 dakika maksimum lazim, 1 tane. Sonrasi zaten nerdeyse cok buyuk oranda keyif ve eglence.

Bu kadarini yapsinlar-ben sezondaki her kilit mac, her avantaj +puan farki maclarindan once bu modun olmasini istiyorum.

Geri
Üst Alt