⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Ahmet Çakar

"Dün karşıma bir video çıktı. Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran’a Yasin Kol hakkında soru soruluyor, “Bir şey demeyeceğim” diyerek gülüyor. Şimdi soruyorum: Niye gülüyorsun Sayın Saran? Çok mu komik? Yoksa kimin atanacağını önceden biliyor muydun?

Şimdi Ertan Torunlaroğlu’na gelelim. Rizespor ve Konyaspor maçlarından sonra “Adalet istiyoruz, hakemlerden memnun değiliz, Galatasaray’ı ittiriyorlar” gibi laflar ediyordun. Şimdi neredesin? Atamadan memnun olup suskun mu kaldın?

Fenerbahçe yönetimi her şeyi organize etmiş. Pazar akşamı Galatasaray’a futbol tarihinde görülmedik bir operasyon yapacaklar. Trump’ın Venezuela başkanına yaptığı operasyon kadar ses getirecek. Pazar gecesi maçtan hemen sonra canlı yayında bu hakem ataması hakkında bazı detaylar da paylaşacağım. Çok kötü duyumlar aldım, şimdi anlatmak istemiyorum, ortam gerilmesin."
Böyle bir senaryoda o stadyumu o hakemin başına yıkmayan taraftara da yazıklar olsun derim.

Rüyamda maçı Sydney Sweeneyle izliyordum. 3-2 kazandık maçı

Bayern - Barça kadın futbol maçını izliyorum, ülkem adına utandım.
Bunlar net olarak bizim ligde ilk 5 içimde yer bulur.
Şutlarına bakıyorum vallahi billahi bizde böyle şut atan topçu yok.

1-0 biter 3 kırmızı 17 sarı kart çıkar p tesi olağan üstü seçim kararı alırlar, sezonu hocasız bitirirler bizden sonra başak saplar son maç eyüp saplar ligde kalırlar. Nereden bildiğimi sormayın kalbinizi kırarım.

2-0'lık Karabük-Fenerbahçe tahminimde olduğu gibi hiçbir analizim yok, tamamen hissiyatımı yazacağım.

Pozitif yorum/tahmin okuyunca -eyvah totemim bozuldu- tribiyle ağlayacaklar spoiler başlığına tıklamasın.

Osimhen'e her orta açıldığında tüm Fener kadrosu panikle Osi'ye odaklanmışken ondan seken topları tamamlayarak 2 gol buluruz. 1 gol de yine duran top veya bir ortadan karambolde gelir. Eğer maça ilk 11 başlarsa G. Sara'nın bu maç hat-trick yapacağını, ya da en azından 2 gol atacağını düşünüyorum. (Eğer Sara yedek başlar ve Yunus ilk 11 başlarsa bu sekenleri Sane ve Barış tamamlar) Tahmini skorum 3-1. (ilk golü erken bir şekilde buluruz, süpriz olur.)

@Uğur İz ligde ev sahipleri 4'te 4 gidiyor bu hafta ve hepsi handikaplı gol yemeden

eyvah diyebilir miyiz

Sorma gidişat bu ahbap

images

Geri
Üst Alt