Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.185
- 24.210
- 3.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bir senaryoda o stadyumu o hakemin başına yıkmayan taraftara da yazıklar olsun derim.Ahmet Çakar
"Dün karşıma bir video çıktı. Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran’a Yasin Kol hakkında soru soruluyor, “Bir şey demeyeceğim” diyerek gülüyor. Şimdi soruyorum: Niye gülüyorsun Sayın Saran? Çok mu komik? Yoksa kimin atanacağını önceden biliyor muydun?
Şimdi Ertan Torunlaroğlu’na gelelim. Rizespor ve Konyaspor maçlarından sonra “Adalet istiyoruz, hakemlerden memnun değiliz, Galatasaray’ı ittiriyorlar” gibi laflar ediyordun. Şimdi neredesin? Atamadan memnun olup suskun mu kaldın?
Fenerbahçe yönetimi her şeyi organize etmiş. Pazar akşamı Galatasaray’a futbol tarihinde görülmedik bir operasyon yapacaklar. Trump’ın Venezuela başkanına yaptığı operasyon kadar ses getirecek. Pazar gecesi maçtan hemen sonra canlı yayında bu hakem ataması hakkında bazı detaylar da paylaşacağım. Çok kötü duyumlar aldım, şimdi anlatmak istemiyorum, ortam gerilmesin."
Son durum nedir @Mete Temiz abicim.Baya 3-1'lik tablolar düştü önüme gelecek inşallah birini daha bekliyorum telegrama o da bunlar gibi çıkarırsa tamamım bu maça.
Baya 3-1'lik tablolar düştü önüme gelecek inşallah birini daha bekliyorum telegrama o da bunlar gibi çıkarırsa tamamım bu maça.
Bugün ekstra bir şey çıkmadı yarın kapanışa göre net bir yorum yaparız.Son durum nedir @Mete Temiz abicim.
Hala GS alır diyor musun Mete abiBugün ekstra bir şey çıkmadı yarın kapanışa göre net bir yorum yaparız.
11'ler açıklandıktan sonra bakacağım en net sonucu o veriyor bence.Hala GS alır diyor musun Mete abi
Tablo varsa atsana
Kafamda maçı oynuyorum oynuyorum hepsinde kaybediyoruz
@Uğur İz ligde ev sahipleri 4'te 4 gidiyor bu hafta ve hepsi handikaplı gol yemeden
eyvah diyebilir miyiz