⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Derbi öncesi Okan Buruk, bu gece Kemerburgaz'da. Kamp yok ama bazı oyuncular geceyi tesiste geçiriyor. (Haluk Yürekli)

Maçı alacak kadro;

Uğurcan
Sallai - Sanchez - Apokerim - Jakops
Torreira - Lemina
Yunus - Sara - Barış
Osimhen

Maç berabere gittiği takdirde veya 1-0 önde olursak Fenerbahçe 2. yarı daha fazla risk almak zorunda kalacak. Neticede maçı kazanmak zorundalar. Bizim de fiziken düşmeye başladığımız yarı malum. Bu nedenle hem Singo hem Sane'yi oyuna atmak için 2. yarı çok iyi fırsat. Yunus zaten maks 60 dk oynayabiliyor. Sallai de ilk yarı net sarı görür gibi.

Sallai'nin bu maç çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü Yunus ve Barış'a sürekli markaj yapıldığında beklerden iyi orta gelmeli. İyi orta açabilecek tek bekimiz Sallai. İlk yarı oynamalı bundan dolayı. İkinci yarı fiziksel üstünlük, hız ve daha savunmacı olarak Singo girer. Boey'in bu maç oynamasını beklemiyorum.

1777155567986.webp

maçı bu abla yönetse tamam mıyız reisler ?

Galatasaray’da Fenerbahçe derbisine gösterilen önem Şampiyonlar Ligi konsantrasyonuyla aynı.

Oyun olarak Liverpool ve Juventus ile içerde yapılan maçların bir karışımını görebiliriz.

Okan Buruk hafta boyunca Sane gibi kritik isimlerle özel görüştü. Derbi öncesi Kemerburgaz’da sadece iyi oyun ve galibiyet düşünülüyor.

Ferhat Kızıltaş

Forum yonetimi dışında kalan tek üye olarak okan buruk |Teknik direktor basliginda maç sonrası hocayi eleştirirken :asd:

O kişi ben olurum kesin, son 5 yılda 1 defa filan ban yedim, onu da 2 hafta önce filan 1 günlük. Sebep de yazmıyordu, hala neden banlandığımı düşünüyorum bazen. :asd:

Düşünsenize son maç ve puan farkı 2 şimdiye dönün stresiniz azaldı dimi

fbnin gözden düşen en formsuz veya alakasız oyuncularından gol yiyoruz

semedoya dikkat

Geri
Üst Alt