Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.400
- 66.500
- 5.003
En kötüsü de bu durum. Nekadar rezil oynadığımızın göstergesiKendi takımımızdan korkuyorum, yoksa şikecilerde hiç bi bok yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En kötüsü de bu durum. Nekadar rezil oynadığımızın göstergesiKendi takımımızdan korkuyorum, yoksa şikecilerde hiç bi bok yok.
Kaybedersek bir hafta banlasınlar beni.Teminat mektubu isteriz
Bizim takım bu sezon geriye düştüğü 15 maçın sadece 3'ünü çevirebilmiş. Rezalet ötesi bir tablo, fb ilk golü atarsa tv'yi direk kapatınAsil erken gol bulursak maci kazanamayiz. Kontralarda eli ayagina dolanan bir takim huviyetindeyiz. Tedesco Morinyo'nun genc hali. Mac fenerin sahasinda gecsin. Arkayi saglam tutup Ikinci yari bi tane sallayip kazanalim. Baska turlu pozitif bir sonuc cikmaz. Beraberlik te kotu sonuc degil.
guzel info
Kaybedersek bir hafta banlasınlar beni.
Ben öyle düşünmüyorum, özellikle son haftalarda.Arda abi oyuncular kendi kendine motive olmuyor ki
Onları da motive eden Okan Buruk

Zaten takımın eski durumu olsa 9 puan fark vardı şu an.Kendi takımımızdan korkuyorum, yoksa şikecilerde hiç bi bok yok.