⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Lemina stoperlerin icine gomulme Allah rizasi icin. Orta alanda Torreira’yi yalniz birakma. Yunus’a cok buyuk is dusuyo su macta. Sane ile sezon basindaki uyumunu yakalarsa cok iyi olur. Lemina biraz geride bekleyip 8 numara gibi oynamali Torreira. Talisca’nin uzaktan şutlarına dikkat etmeliyiz ceza sahasi civarinda cok bos alan birakiyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saplarsak ve devreye onde girersek asensio yu atar 2.yarı yalniz 3 orta saha cikmamasi talisca 10 yapmasina sasirdim

Fişi ilkyarı çekemezsek, yine 55 dk sendromu başlayacak, kenardan gelecekler İlkay İcardi Sara Kaan Lang gibi temposuz isimlerle sıvayabiliriz, kenarda Singo dışında tempoya artı katkı verecek bir oyuncu yok, Eren jakobs fark etmiyor zaten, nhaga da süre alma ihtimali yok gibi.

1777220057236.webp

Fenerin taktigi heralde erken ilk golü bulup sonra defansa cekilip kontra oynamak, eger ilk golü biz bulursak fenerin bütün dengesi bozulur. Ikincidi atip maci kopaririz

Sidikiyle başladığına göre topu bize bırakıp hızlı çıkmaya çalışacak
Ben de olsam bize karşı böyle oynardım
Bizim ne yapacağımız önemli, akıp gidecek miyiz yoksa son 7-8 haftadaki gibi üretemeyip kısır mı kalacağız
Üretemeyip kilitlendiğimizde ise panik yapmaya başlıyoruz
Hızlı başlayıp yıpratalım inşallah şunları

Geri
Üst Alt