⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

İlkay ın Sheriff e verdiği pas skandaldı.
Yunus un yediği sarı kart tam bir komediydi.
Sahada Sane ve 23 futbolcu vardı.
Lemina ve Torreira çok motiveydi.
Tedesco maça hiç hazırlanmamış.
Sherif in penalti pozisyonu ise son derece amatörceydi.

Süper oynadık gerçekten oyuncu performansları üst düzeydeydi. Takım maça mükemmel hazırlanmıştı ve feneri eze eze kazandık. Ancak bir eleştiri yapmadan geçmeyeceğim.

Son 10 dk Okan yine orta sahayı boşalttı. Rakip ne zaman eksik kalsa bunu yapıyor. O dakikalarda sahada yorgun, koşmayan veya yapısı itibarıyla defans yapmayan 6-7 tane adam aynı anda sahadaydı. Neyse ki fener bitik vaziyetteydi ve Uğurcan da kritik pozisyonlarda hata yapmadı.

Bitti denilen maçta 2-3 tane pozisyon verdik son dakikalarda.

Geriye donup bakiyorum

Sezon basinda secimle yonetim ve td degismese bu sezon nasil gecerdi hayal edemiyorum.

Steven yonetimi, koc yonetimi yaninda melek kalir.

Sonra bir anda yumurta tavasi tup ve terliklerle dzeko tadic yollamalari aklima geldi.

Geriye donup bakiyorum

Sezon basinda secimle yonetim ve td degismese bu sezon nasil gecerdi hayal edemiyorum.

Steven yonetimi, koc yonetimi yaninda melek kalir.

Sonra bir anda yumurta tavasi tup ve terliklerle dzeko tadic yollamalari aklima geldi.
Takimlar maclari hediye etmedi o fark var. Yoksa hakemler yine ayni.

Mac sonu bir oraya bir buraya nereye bakacağımı şaşırdım, en son üşenmedim baştan tekrarını açıp izledim maçın. Adrenalinsiz bünye ile izleyince daha bi farkında oldum, resmen rencide etmişiz, silkmiş silkmiş, buruşturup bir köşeye atmışız. Oooooohhhhhhh, şimdi delil felan izleyim 🤣

Oley çekerken Lang’ın akrep vurduğu, bizim topçuların şahane paslaştığı bir sekans vardı. Şu editle hala paylaşılmamış olması üzdü

Takimlar maclari hediye etmedi o fark var. Yoksa hakemler yine ayni.
Yok o faktorler haricinde, sahaici olarak dusunursek fener bu kadar rezalet seviyeye duser miydi ya da gundemler, salak sacma aciklamalar durmak bilmezdi heralde. Sinirlerle oynanirdi heralde.

Heralde secim yapacaklar gene, yine sil bastan ama surekli artan maas butceleri vs ile ugrasacaklar.

Once bizim yonetimde kimler degisecek meraktayim, sonra bunlarda.

DK da var, transfer kolay degil vs vs

Normalde bu kirilmadan kalkamayip berbat sezon gecirmeleri lazim

Yok o faktorler haricinde, sahaici olarak dusunursek fener bu kadar rezalet seviyeye duser miydi ya da gundemler, salak sacma aciklamalar durmak bilmezdi heralde. Sinirlerle oynanirdi heralde.

Heralde secim yapacaklar gene, yine sil bastan ama surekli artan maas butceleri vs ile ugrasacaklar.

Once bizim yonetimde kimler degisecek meraktayim, sonra bunlarda.

DK da var, transfer kolay degil vs vs

Normalde bu kirilmadan kalkamayip berbat sezon gecirmeleri lazim
Hayirlisi artik ama 4 transfer sart. 6, 10, sol stoper ve kanat.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-0 yendiği maçta TRIO kararları.

🟨❌ Yunus Akgün'ün gördüğü sarı kart yanlış.
(P)❌22' Leroy Sane, Nene tarafından düşürülüyor, penaltı verilmeliydi.
🟥❌22' Ederson, oyundan atılmalıydı. (Bahattin Duran)
🟥❌47' Ederson, oyundan atılmalıydı. (Deniz Çoban/Bülent Yıldırım)
🟨❌ 36' Semedo sarı kart görmeliydi.
🟨❌ 47' Semedo sarı kart görmeliydi
🟥❌ 60' Ederson, Galatasaray'ın kazandığı penaltı sonrasında topa vurduğu için ikinci sarı karttan oyundan atılmalıydı.
🟥❌ 60' Yunus Akgün'ün kazandığı penaltı sonrası Oosterwolde yaptığı hareketten dolayı sarı kart görmeliydi ve ikinci sarı kartla oyundan atılmalıydı.
🟥❌ Ederson penaltı pozisyonunda yaptıklarından dolayı ikinci sarı kartla değil, direkt kırmızı kartla atılmalıydı.
🟨❌ 73' Skriniar, Sallai'ye yaptığı hareket sonrasında sarı kart görmeliydi.
🟥❌ Mert Müldür kırmızı kart görmeliydi.

Hakem: Yasin Kol
VAR: Ömer Faruk Turtay

🟥❌ 60' Ederson, Galatasaray'ın kazandığı penaltı sonrasında topa vurduğu için ikinci sarı karttan oyundan atılmalıydı.
🟥❌ 60' Yunus Akgün'ün kazandığı penaltı sonrası Oosterwolde yaptığı hareketten dolayı sarı kart görmeliydi ve ikinci sarı kartla oyundan atılmalıydı.
🟥❌ Ederson penaltı pozisyonunda yaptıklarından dolayı ikinci sarı kartla değil, direkt kırmızı kartla atılmalıydı.

İnanılmaz ya, 3-0 biten maçta olanlara bak. Bu seviyede bir kötülükle gerçekten iyi başediyoruz.

Hakemi yenmişiz.

chill.gif
:asd: Rahatız

Geri
Üst Alt