Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.598
- 90.195
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göğüs çalışması lazım.maçın en unutulmaz anı barış alperin fiziği idi![]()

Böyle şeyler söyleme Mustafa abi kadir kıymet bilelimEee napcaz şimdi boşluğa düştüm. Yok mu iki maç yenilip son maça şampiyonluğu bırakma challenge
Sanenin p6 verilseMaçtan önce burada 2019 Başakşehir maçının videoları atılıp bir zamanlar böyleydik falan deniyordu
Aynı o maç gibi oldu ikinci yarı,iptal oldukça attık ha attık en son 2-0 oldu![]()
Mustafa hocam ağır küfür ederim bakEee napcaz şimdi boşluğa düştüm. Yok mu iki maç yenilip son maça şampiyonluğu bırakma challenge
bu senenin ve gelecek senelerin bjksi de trabzon oldu. gerek sahalarındaki şaklabanlıkları, gerekse futbol kuralları içinde olan olaylar için kendi kitlelerini terörize etmeleriyle benim için bjk gibi fener'den de öte nefretlik hale geldiler. ele başını sevmem ama her zaman yardakçılarından daha çok nefret etmişimdir. bizden 4 puan alıp kocalarına 2 maçta yattıkları için şampiyonluğu kaybetmeleri güzel oldu ama bu saatten sonra hoca-başkan yoluyla saf salakça açıklamalardan kaçıp sadece galatasaray nefretiyle yanıp tutuşan 1 camia haline geldiklerini idrak etmek gerek.
dün biz fener'e girdik ama kafası en çok karadeniz sularından çıkmıştır.