⚽ SL 25/26 H:32 | Samsunspor 4-1 Galatasaray | MS | 2 Mayıs | beIN Sports 1

Futbolda ciddiyet ve disiplinli herseyden kadrodan ve isimden önemlidir bunu gösteren onlarca mac oynadık bu sene ,anlamayan herkes gidebilir sene sonu.

fener galibiyetiyle takımdaki tonla sıkıntının unutulma riski doğmuştu, onları hatırlatan verimli bi maç oldu diyebiliriz

karakter açısından çok arızalı bi takımız

Antalya da beraberlik alırsak noluyor benim kafa yandı da

Trabzon maçının bitmesini bekledim yazıyorum. Ola ki kazansalardı az daha karmaşık oluyordu ama gerek kalmadı. Artık Trabzon'un önünde bitiriyoruz.

FB kalan 2 maçını da kazanırsa bize kalan 2 maçta 2 beraberlik VEYA 1 galibiyet gerekiyor en az... (Yani 2 puan gerekiyor en az)

FB puan kaybederse zaten bizim maçlara bakmadan şampiyon oluyoruz (bugün de kazanamasalardı yenilmemize rağmen şampiyonduk mesela)

İş haftaya kaldı, seve seve ciddiye alacakları bir skor çıktı ortaya o açıdan iyi oldu.

Geçen hafta kazanarak operasyon çocuklarına nasıl darbe vurduysak zorlarına gitmiş belli ki, geçen hafta çekilen Uğurcan operasyonu bugün puan kaybının başlıca nedenlerinden

bir sonraki maça motive olabilmek için kaybettik dime

2 maçtan 2 puan alamıyorsak kapatalım kulübü
Milli aradan sonra şu maçta iyiydik dediğimiz bir tane maç yok abi. Fener maçı adamların hediyesi bak. Gençler ,Kocaeli, Samsun takım berbat halde. Hiç şakasız söylüyorum çok tırsıyorum Antalya maçından.

Anadolu takımından dört yiyoruz ve çok normal karşılanıyor olacak iş değil

cok uzulmek mumkun degil sonucta sampiyon olcaz ama sezonun hatta OBli yillarin ozeti niteliginde 1 mac oldu

Fenerliler ne kuduruyordur şimdi bu dandik Galatasaray'a şampiyonluğu nasıl kaptırdık diye buna rağmen şampiyon olamıyorsan sitim sene olamazlar

Geri
Üst Alt