Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.102
- 4.180
- 2.248
Ciddiyetsizlik, disiplinsizlik göstergesi sürekli maçı bırakmak. Terim gibi eli maşalı biri lazım ya kenara ya sportif yönetimeöyle olmaz okan 4 yemeyi öğretsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddiyetsizlik, disiplinsizlik göstergesi sürekli maçı bırakmak. Terim gibi eli maşalı biri lazım ya kenara ya sportif yönetimeöyle olmaz okan 4 yemeyi öğretsin
Hatırladığın çoğu maçta Okan vardır başımızda
O yüzden normal hatırlamaman
Ama ben final maçlarını kazanan bir GS biliyorum
Mesela Monaco, Neuchtel, Manchster, Barça, Milan, Leeds, Kadıköyde'ki Saunders'lı Türkiye kupası 2012 süper final, Hasan kabzeli bjk derbisi vesaire
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten öyle olacak olursa. Tek üstün kalabildigin mac mener maci oldu oda istek olarak cl macindan asagi olamaz zaten. Geri kalan bütün sezon bos gecti.Kim ne derse nesin eğer şampiyon olursak biz şampiyon olmadık Fenerbahçe ve Trabzonspor şampiyonluğu bize hediye etti diyeceğim o kadar.
gsnin stoperlerine top şişir bekin arkasına adam kaçır 3 tane atarsın zaten klasik okan sistemiAntalya otursun 1 hafta şu maçı çalışsın, onlar da yener bizi
Çünkü bizim hocanın ders alabilecek kapasitesi yok
4 senedir almadı, yine alamaz
Ne bu şimdiHatırladığın çoğu maçta Okan hoca vardır diyorsun, senin saydığın maçları net hatırlıyorum. Oh bunları sayarken şampiyonluğa mal olan mağlubiyetler, rezalet fenerbahçe maçları vs bunları saymıyoruz tabii
4-1 bitmesine şükrettiğimiz bir maç oldu. Gevşekliğin bedelini tarihi skorla ödeyebilirdik.
Ne bu şimdi
hangi şampiyonluğa mal olan mağlubiyetten bahsediyorsun
Rezalet fb maçları dediğin maçlar zaten eskiden beri hakemlerin doğradığı maçlardır
Yani Okan savunacağım diye GS'ın tarihini de değiştirecek hale geldiniz haa
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onad baba nolacak bu Galatasarayın haliÇok hayırlı dersler çıkacak maç da o dersi alacak teknik ve idari yönetim var mı şüpheliyim. Bu takım yeniden yapılanmazsa seneye çok acı çeker.