⚽ SL 25/26 H:32 | Samsunspor 4-1 Galatasaray | MS | 2 Mayıs | beIN Sports 1

Hatırladığın çoğu maçta Okan vardır başımızda

O yüzden normal hatırlamaman

Ama ben final maçlarını kazanan bir GS biliyorum

Mesela Monaco, Neuchtel, Manchster, Barça, Milan, Leeds, Kadıköyde'ki Saunders'lı Türkiye kupası 2012 süper final, Hasan kabzeli bjk derbisi vesaire

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatırladığın çoğu maçta Okan hoca vardır diyorsun, senin saydığın maçları net hatırlıyorum. Oh bunları sayarken şampiyonluğa mal olan mağlubiyetler, rezalet fenerbahçe maçları vs bunları saymıyoruz tabii

Sadece bu maç özelinde değil bu sene hep söyledim bizdeki ortasaha miladini doldurmuştur en az iki tane net ortasaha alınmalı bu söylediklerim alınması gereken 10 numaradan hariçtir

süperstisyus biri değilim ama maçtan önce 2-0 3-0 rahat alırız ezeriz ederiz vs yazıp duruyosunuz götümüzde patlıyor sizin yüzünüzden

ulan yazmayın şöyle şeyler işte

Şu lanet sezon bitsin artık bıktım arkadaş. Yaşanmayan rezillik kalmadı.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftaya biz yenemesek bile konya fenere gerekeni yapar diye dusunuyorum. İki takiminda beraberlik aldigi senaryoda haftaya sampiyon oluruz diye dusunuyorum.

Olur da olamazsak son maci dusunmek bile istemiyorum. O lanet stadda bize kaybettirmek icin herseyi yapar bu serefsizler

Kim ne derse nesin eğer şampiyon olursak biz şampiyon olmadık Fenerbahçe ve Trabzonspor şampiyonluğu bize hediye etti diyeceğim o kadar.
Zaten öyle olacak olursa. Tek üstün kalabildigin mac mener maci oldu oda istek olarak cl macindan asagi olamaz zaten. Geri kalan bütün sezon bos gecti.

4-1 bitmesine şükrettiğimiz bir maç oldu. Gevşekliğin bedelini tarihi skorla ödeyebilirdik.

Hatırladığın çoğu maçta Okan hoca vardır diyorsun, senin saydığın maçları net hatırlıyorum. Oh bunları sayarken şampiyonluğa mal olan mağlubiyetler, rezalet fenerbahçe maçları vs bunları saymıyoruz tabii
Ne bu şimdi

hangi şampiyonluğa mal olan mağlubiyetten bahsediyorsun

Rezalet fb maçları dediğin maçlar zaten eskiden beri hakemlerin doğradığı maçlardır

Yani Okan savunacağım diye GS'ın tarihini de değiştirecek hale geldiniz haa

Bu nedir arkadaş

berabere kalsaydık 2-0 1-0 öndeyken bile stres olmazdı şimdi fenerin yendiği denklemde stres azda olsa olacak hakemi etki altına almak lazım

4-1 bitmesine şükrettiğimiz bir maç oldu. Gevşekliğin bedelini tarihi skorla ödeyebilirdik.

En büyük ikinci korkum bu.

Juventus kaçırdı Liverpool kaçırdı Trabzon bir dünya pozisyona girdi Samsun kaçırdı.

Bunlar ÇOK ŞÜKÜR kaçırdı ama bir gün biri kaçırmayacak 20 sene adımız çıkacak.

Ne bu şimdi

hangi şampiyonluğa mal olan mağlubiyetten bahsediyorsun

Rezalet fb maçları dediğin maçlar zaten eskiden beri hakemlerin doğradığı maçlardır

Yani Okan savunacağım diye GS'ın tarihini de değiştirecek hale geldiniz haa

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu he he Mert hadi

Gerçi sana neyi anlatıyorum. Senin komik penaltı savunmaların yüzünden ceza aldığını da hatırlıyorum.

Geri
Üst Alt